HiHon kahden viikon mittainen tehoharjoitusjakso päättyi tänään Nokialla otteluun Pyry AK:ta vastaan. Ensimmäisessä erässä nautittiin mäkijuoksuharjoitusten tuottamista tuloksista, kun peli pyöri armotta Pyryn päädyssä. Jalka kulki ja kiekko liikkui. Ensimmäisenä maalinnälästään pääsi Eetu ”Kikka” Kokkonen, joka maalinedustilanteesta vyörytti kiekon verkkoon vieden HiHon johtoasemaan. Maalin jälkeen peli jatkui samaan malliin, kiekko pyöri Pyryn puolustusalueella mallikkaasti. Erän loppupuolella Ilmari ”Ihmiskuula” Kyyrönen taiteili maalinkulmalta HiHon toisen maalin. Erätauolle siirryttiin miellyttävässä 0-2 johdossa.

 

Toinen erä alkoi vauhdikkaasti, kun vain 17 sekunnin kuluttua erän alkamisesta Arttu ”Adonis” Saarinen laittoi hybridimallin korkuisen kiekon maalivahdin patjan yli verkkoon. Räjähtävästä lähdöstä huolimatta HiHon peli oli vain muisto ensimmäisestä erästä. Ylimielisestä pelaamisesta seurasi useita kiekonmenetyksiä kriittisissä tilanteissa, minkä seurauksena Pyry sai pitkiä pyörityksiä HiHon puolustusalueella. Viimeisimmän tiedon mukaan Tuomas ”Light Räikkönen” Ruusu ei ole vieläkään päässyt paineen alta vaihtoon. Härdellistä huolimatta Iikka ”The Change” Luosa viihdytti HiHon uskollista ja vertaansa vailla olevaa kannattajaryhmää kauden ajallisesti pisimmällä laukauksella, joka loppujen lopuksi holahti Pyryn maalivahdin jalkojen välistä päätyviivan paremmalle puolelle. Erän puolivälissä syntyi Pyryn ensimmäinen maali, kun Otto Suomalainen laukoi kiekon tolppaan, josta kimmonneen kiekon hän löi ilmasta Joonas ”Keku” Ketkon selän taakse. Loppuerän HiHo pyöri ympäri Nokian jäähallin kaukaloa, selviten kuitenkin ilman muita takaiskuja. Erätauolle siirryttiin 1-4 johdossa.

 

Kolmanteen erään HiHo saapui itseluottamusta höyryten. Erätauolla Iikka ”Martin Luther King Jr.” Luosa täytti mankattomuuden (Rookiet pahoittelevat!) kannustuspuheella, joka tulee tulevaisuuden HiHolaisille tutuksi jo yläkoulun äidinkielentunnilla. Herättelyn ansiosta HiHon peli parani, joskaan ei vielä kehuttavalle tasolle. Kolmas erä on kaiken kaikkiaan tasaista vääntöä. Tasaisuudesta huolimatta Pyry tekee kolmannessa erässä kaksi maalia kaventaen tilanteen 3-4. Sen lähemmäs Nokialaiset eivät kuitenkaan pääse, ja HiHo poistuu Nokialta jo kolmen pelin pisteputkessa.

 

Kokoonpano:

 

Saarinen-Tikkanen”A”-Herranen

Ruusu ”A”-Luosa ”C”

 

Ryhänen-Könönen-Kulju

Sivula-Peltomäki

 

Mäkinen-Mänttäri-Kyyrönen

Laine-Rouhiainen

 

Ilmonen-Mäntylä-Kokkonen

 

Ketko

Perälä

 

 Iikka ”Martin Luther King Jr.” Luosa – Työstä joukkueen hengenluojana.

 Kannattajaryhmä – Omistautuneisuudesta, joka ajaa heidät myös vieraspeleihin.

 Joonas “Keku” Ketko – Tapansa mukaisen varmasta torjuntatyöskentelystä.

 

 HiHon ehjä 60 minuuttia.

 Mankka – Kun ei soinut.

 Rookiet – Kun eivät imuroinu!