Hyvää iltaa. Synkkää ja kylmää iltaa. Tunneli ilman valoa. Tältä meistä on viime aikoina tuntunut.

Ennen ottelua Kopalla Koutsi yritti tsempata ja piiskata Seuraan ILOA ja HYMYÄ. Fraasien kovuus ja rentous yhdistäminen voiton avaimiin taisi kuitenkin sekoittaa poikien päät. Katsotaan nyt miten kylätappelussa kävi.

1.Erä

Heti ottelun alussa molemmat joukkueet pääsivät kokeilemaan ylivoimapeliä. Antti “piilari” Ryhäsen jäähystä innostuneet viholliset laitoivat limpun häkkiin Jarno “Peris” Perälän yrittäessä torjua viivalta lähtenyttä rannaria kylkimyyryllä. Taisi jokainen hallissa ollut hieman ihmetellä Jarnon ratkaisua. Noh, peli jatkui ja Seura innostui tästä hetkeksi. Vain hetkeksi. Konsta “mökki” Könönen napautti juuri vuosia täyttäneen Niko “D” Lehtisen ja Kaluste#2 syötöistä limpun reppuun. Sitten alkoi Eetu “Puolustaja” Kokkosen shöw. Aluksi Iikka “jokaikinenIikka” Luosa heitti kiekon siniviivalta maalille, josta Kikka ohjasi sen hallitusti etuyläkulmaan. Seuraavassa vaihdossa Aatu”kalastuksenvalvoja” Ahomäki jakoi kiekkoa Valtra-kiekon kasvatille vasenpaan laitaan. Siniviivan ylitettyään “Kikka” latasi tuhannen kilopondin voimalla pelivälineen (kuulema vaihtelun vuoksi) takayläkulmaan. Myös Markolle syöttäri. Ei siis Artulle. Arttu ei päässyt huutamaan pistettä itselleen. Tämä harmitti Arttua.

Erä tauolle 3-3 lukemissa.

 

2.Erä

Jossain kulttuuri määritellään näin:

  • Voidaan ajatella, että kulttuuri on suurin piirtein sama asia kuin elämäntapa.
  • Tämän ajattelutavan mukaan kulttuuriin kuuluvat kaikki ne asiat, joita ihmiset ja kansat ovat historiansa aikana oppineet tekemään, arvostamaan, joihin he ovat oppineet uskomaan ja joista he ovat oppineet nauttimaan. Kulttuuriset piirteet ovat opittu, ei periytyvä asia.

Voitanee sanoa siis, että Hiki-hockeyn toisten erien kulttuuri on ja pysyy. Annetaan pari eteen ja aletaan sitten pelata, jos aletaan. Kerrotaan tässä nyt sitten enemmin vaikka mitä pelaajille kuuluu. Arttua ei ole näkynyt viime aikoina reeneissä, sillä hän on kilpaillut case-kisassa. Herranen kommunikoi nykyään paremmin Linux-tietokoneiden kanssa kuin ihmisten. Luuta ja Roikale jakelevat edelleen nappeja Kopalla, jossa Danny yrittää siivota käyrien jätöksiä ja pyyhkiä pölyjä kalusteiden  #1 & #2 päältä.

Erä tauolle luvuissa 3-6.

 

3.Erä

Erä alkoi tyylikkäästi Eetu “Kikka” Kokkosen rannalta rannalle suorituksella. Suoritus päättyi maaliin ja oli siinä muitakin mukana: Aatu “ruukie” Ahomäki sekä Juha “BlackFriday” Sivula.  Tämän jälkeen peli aaltoili vahvasti hieman kyseenalaisten tuomioiden mukana. Ottelussa apinat eivät enempää maaleja saaneet aikaiseksi, mutta kaveri sai. Peli päättyi lukemiin 4-8.

Seuraavan kerran Seuran voi tavata Baltic Prinsessilla ja Nokian Eedenissä. Nähtäväksi jää millaisia onnistumisia jäällä ja jään ulkopuolella tapahtuu.

“Elämässä on tullut takapakkia, joskus etupakkiakin” – M.Nykänen

 

Eetu “Koistinen” Kokkonen – Uran ensimmäinen hattullinen?

Elias “aina ylhäällä” Tuominen – Pirteä ja vauhdikas esiintyminen

Konsta “10-maalitonta ottelua” Könönen – Teki maalin!

Seuran 2.erän kulttuuri

1 kenttä – Johtohahmoilta odotetaan tehoja

Esko “1-draft” Kulju – Mikä on kun tyhjään ei laiteta?

 

Tyylikkäitä kuvia ottelusta: https://rostenkrista.kuvat.fi/kuvat/2018/20181124+HiHo+-+K-Ahma/