Hiphei! Seuran pikkujoulut lähestyvät ja Anttien nimipäivät on vietetty. Pahamaineinen Marraskuu on selätetty ja HiHo pääsee kokeilemaan siipiään Hämeenkyröön sarjajumbo Hokkareita vastaan. Hokkarit eivät ole saaneet vielä sarjapistettiliään auki ja seura ei todellakaan halua olla se ensimmäinen, jolta Hokkarit pisteet vievät.

Seuran valmistautuminen lauantai-illan koitokseen on ollut koko viikon erittäin kovalla tasolla. Lepo, ravinto ja nesteytys ovat olleet kaikki kunnossa läpi viikon. Kaiken kukkuraksi osa seurasta kävi Torstaina kylpylässä rentoutumassa. Perjantain peliin valmistavissa harjoituksissa jalkojen lisäksi, myös henki oli mintun raikas. Fyysisen valmistautumisen lisäksi myös psyykkinen valmistautuminen oli seuralla kunnossa, sillä setä-apinat päättivät lyödä pystyyn jo perinteeksi muodostuneen HiHo-Jackpotin. Tässä uhkapelimuodossa jokainen saa itse valita panoksen, joka on tuotava koppppalle seuran voitettua.

Pelipalaveriin tullessa kaikki apinat olivat hyvin jännittyneitä uusista asetelmista. Jännitys kuitenkin raukesi nopeasti, sillä Juha(Marko) ”headcoach” Sivula kertoi pastori Eesaun nähneen näyn voitonjuhlista. Pelipalaverin kruunasi myös jo perinteeksi muodostunut ruukie-visa. Nyt kuitenkin itse otteluun.

Erä 1.

Seuran onneksi Joonas ”Pianoman” Ketko luistelee kaikissa tolkuissaan tolppien väliin Antti ”Antti 1” Suokkaan ammuttua sekä häntä, että Jarno ”Nivunen” Perälää päähän alkulämmitelyikseen. Ottelun avausmaali syntyy ajassa 7:53. Maalin teki Hokkarit, joten ei siitä sen enempää. Kun ottelua on pelattu vajaat 10 minuuttia, HiHo pääsee ylivoimalle Hokkareiden törkeän sikailun päätteeksi. Seura ei perinteisesti jätä ylivoimaa hyödyntämättä ja ajassa 10:36 Iikka ”Herzlich” Luosan märkä lompakko tippuu verkon (vastustajan) perukoille. Lompakon syöttäjänä Eetu ”Kokkonen” Koistinen. Ensimmäisen erän loppuun seura rankaisee tuttuun tapaan jälleen ylivoimalla. Maalintekijänä jälleen lempäälän juniorimyllyn tuote, edelleen syyslomaansa viettävä, Kalle ”maalintekijä” Laine. Maali oli hieno ja syöttöpisteen siihen rohmusi Niko ”0,1t” Deemus, sekä Antti ”linssi” Ryhäjärvi. Taululla 1-2, tämä erä oli tässä.

Erä 2.

Toisessa erässä pelattiin pingiksen ja rugbyn yhdistelmältä vaikuttavaa urheilulajia. Tässä lajissa Hämeenkyröläiset ovat vahvoja ja Hokkarit iskivätkin ensin tasoitusmaalin ajassa 29:19, sekä hetkeä myöhemmin johtomaalin ajassa 35:39. Seura pääsi kuitenkin pyristelemään tasoihin, tämän maalin loihtivat Antti 1, Antti 2 ja NikoDeemus. Antti 1 ampuu viivasta tulisen rannarin -> Antti 2 ohjaa kiekon ohi maalin -> Iso D kaivaa kiekon päädystä ja laittaan mustan väkisin pussiin. Kaunista. Säästetään näppäimistöä ja siirrytään kolmanteen erään.

Erä 3.

Rystybaari huutaa ja meno on Hämeenkyrössä silmiä hivelevä, kun joukkueet luistelevat vikaan erään asetelmissa 3-3. Toisen erätauon aikana apinat olivat kuitenkin tarkastelleet HiHo-Jackpotissa olevia panostuksia ja seura aloittaa kolmannen erän väkevästi. Hokkari ottaa jäähyn ja HiHo:n viimeisen päälle hiottu ylivoima pääsee jälleen kokeilemaan maalintekoa. Hetken hieromisen jälkeen Antti 1 ”Änny 2” Luuta ottaa kiekon mailan lapaansa ja mitä? Laittaa kiekon pussiin ja samalla viimeistelee kauden avausmaalinsa. Röyhkeiden tuuletusten jälkeen Antti 1 käytännössä tuhosi rystybaarin ja Hokkareiden itseluottamuksen. Maalin syöttäjänä toimi tohtori TikkasVillen Maila. Viimeinen Nappi Hokkareiden arkkuun lyötiin ajassa 57:43. Miikka ”Taitaa olla tohtori #3” Mänttäri ja Antti 2 ”Änny 3” Ryhänen pääsevät 2-2 hyökkäykseen kahta Hokkaria vastaan. Mailavirtuoosi Mänttäri tuo kiekon alueelle ja Antti 2 menee maalille juomaan kaffetta, Virtuoosin pyörittyä useamman kierroksen puolustajan 1 ympäri, myös puolustaja 2 tuli katsomaan tilanteen vakavuutta. Tällöin Mänttäri tökkää kiekon maalille ja kahvin juotuaan kaluste siirtää mustan ohi Hokkarivahdin. 3-5 lukemat taululle ja enempää ei pelistä olekkaan kerrottavaa. Edes tavanomaista pahempaa viimeisen minuutin paniikkia ei tällä kertaa nähty.

Illan Gorillat:

 Joonas ”Kekkuli” Ketko – 65 koppia…
 Antti ”Luuta” Suokas – Kauden avausmaali, 1+1, hoiti kokemuksella GM-hommat.
 Niko ”D” Lehtinen – Vahvaa peliä myös hyökkääjän tontilla, 1+1.

Illan Lampaat:

Tuomarikaksikko – Pihalla läpi ottelun.
Ykköskenttä – Marraskuu loppu jo.
Taistelutahto – Ei tällä ilmeellä kuuhun mennä, vaikka voitto tulikin.

Hyvää Joulua!