Kissavideoiden voimalla noin puolet HiHo:n pelaajista kuntoutui peli kuntoon ja lähti haastamaan Kisa-Eaglesin Kangasalalle lauantai-illan kunniaksi. Kotkarintojen yhtä harvalukuinen joukko oli Seuraa vastassa, lähtöasetelmat olivat siis varsin tasaiset. Alkulämmittelyn perusteella olisi voinut kuvitella, että kaukalossa pyöri rukouspiirin verran Valamolaisia talviliikuntapäivänä. Niin seesteinen oli tunnelma kaukalon kummassakin päässä.

Ensimmäisessä erässä Seura kuitenkin näytti olevansa kotkakollegojaan terävämpänä. Jo neljännellä minuutilla Elias “eka kerta” Tuominen harhautti kylmäävällä tyylitajulla maalivahdin sivuttaisliikkeeseen ja sujautti kiekon maalivahdin jalkojen välistä maaliin. Maalin jälkeen peli jatkui hyvin tasaisena, joitain maalipaikkoja puolin ja toisin. Erän viimeisestä tilastomerkinnästä vastasi vahvasti koutsin luottamusta nauttiva Juha “koutsi” Sivula. Tämä hyökkääjäksi siirretty lantionavausten mestari laukoi kiekon tarkasti etukulmasta maaliin. Erän päättyessä HiHo hienosti kahden maalin etumatkalla. Polvet tutisten Seura siirtyi kohti toista erää.

Toinen erä jatkui samankaltaisena kuin ensimmäinen. Jälleen neljännellä minuutilla HiHo iskee, tällä kertaa maalinteossa on Arttu “Future Nordea investor professional manager master consultant” Saarinen. Onko Seura rikkomassa toisen erän kirouksen? Ihan näin helpolla ei Kisa-Eagles luovuttanut, vaan kuittasi HiHon kolmannen maaliin samantien kaventaen tilanteen jälleen kahden maalin eroksi. Erän puolessa välissä HiHo pääsee kahden miehen ylivoimalle. Ylivoimalla Seura rankaisee, kauden komeimmalla no look-syötöllä Aatu “Irish” Ahomäki tarjoilee Tomi “Mäksä” Mäkiselle paikan, jota hän ei jätä käyttämättä. Ennen kuin raportin kirjoittaja ennättää merkata tilanteen HiHo:lle 1-4, Kisa-Eagles kaventaa pelin jälleen. Toinen erä päättyy 2-4. Seura on tyytyväinen, toisen erän katastrofilta vältyttiiin.

Kolmanessa erässä HiHo sortui jäähyilyyn, näistä rankaisten Kisa-Eagles siirtyi viidessä minuutissa 5-4 johtoasemaan. Myös Seura sai kokeilla maalintekoa ylivoimalla, tässä kuitenkaan onnistumatta. Erän loppuun Kisa-Eagles taputteli tilanteen vielä 7-4.

Hyvää joulun odotusta, katsellaan ensivuonna!

 

Kalle “Head and Shoulders” Laine; o+2 ja tasaisen varmaa peliä koko syksyn.

Elias “kiekko talteen” Tuominen; HiHo uran ensimmäisestä maalista!

Aatu “no look” Ahomäki; Ristus ku oli komia passi!

 

Kissavideot; vain puolet selviytyi pelaamaan.

Lassi “-3” Mäntylä; oma mies?

Tuomarit; kiintiö lammas.

 

Kokoonpano:

Ryhänen-Ahomäki-Saarinen

Laine “A”- Ruusu “C”

Sivula-Könönen-Mäkinen

Lehtinen “A”-Kokkonen

Tuominen-Mäntylä-