Härkäviikonloppu 2.0 ja peli numero kaksi oli vuorossa sunnuntaina Suolahden luokkaretken jälkitunnelmissa. Koppalla tunnelma oli rento ja ilmassa oli suuren mahdollisuuden tuntua. Paliksessa Juha “Tikki” Sivula painotti työntekoa ja yhdessä tekemistä ynnä muita seuralle tuntemattomia asioita. Peliä ennen palloringissä tapahtui jälleen kummia kun koko viikonlopun käsittämättömän ylimielisellä tunnelmalla liikkeellä ollut lääkäriruukie nappasi jälleen voittoja.

 

1.Erä

Ottelun alkuun säntää vauhdikas hiholauma eikä eilinen peli näytä painavan jaloissa lähes lainkaan. Muutaman vaihdon jälkeen seura siirtyykin jo 1-0 johtoon, kun Miikka “DrRook” Mänttäri kikkailee jo itsensäkin ja nostaa kiekon KPK maalin etuläskiin. Kommentit vaihtopenkiltä olivat painokelvotonta tavaraa ennen kuin laukaus vihdoin ja viimein lähti. Avausmaalin jälkeen seura jatkaa vahvaa peliään, ja ajassa 11.08 Iikka “Löysä” Lousa vapauttaa Ryhä “Antti2” Ryhäsen läpiajoon. Piilarimies ei erehdy vaan ujuttaa kiekon puikoista sisään ja seuralle aina vaarallinen 2-0 johto. Tämän jälkeen tapahtuu jotain kummallista ja yhtäkkiä erätauolle lähdetäänkin 2-2 lukemista.

 

2.Erä

Erän alussa seura on jälleen erittäin terävällä jalalla, eikä edes minuuttia ennätä kulua kun punalamppu palaa jälleen. Ville “ykköslääkäri” Tikkanen karvaa nälkäisesti kuin nuori Arttu ensimmäisillä kolmioilla ja riistää kiekon Mäntän pojalta. Nopea siirto taakse Tomi “Tyämiäs” Mäkiselle ja seuralle jälleen ansaittu johtoasema. Erätauolla on ilmeisesti Sivulan puheet toimineet, sillä ei aikaakaan kun seuran johto kasvaa kahteen maaliin. Ajassa 22.19 karvausvuorossa kolmoskenttä ja armottoman takapaineen jälkeen kiekko Miikka “lauo nyt jo saatana” Mänttärin lapaan. Tällä kertaa kaikkien yllätykseksi veto lähtee ja uppoaa verkkoon. Tämä riittää KPKn molarille ja maalin suulle vaihdetaan uudet varusteet. Mukavan tuntuinen 4-2 johto seuralle, mutta peliä on vielä paljon edessä. Kun nelisen minuuttia on erää jäljellä, Lassi “Tyrion” Mäntylä saa 2+2 min rangaistuksen korkeasta mailasta. KPK rankaisee erän loppuun kahdesti ylivoimalla, ja näin seura on taas todistanut, että kahden maalin johto on pahin mahdollinen. Edes huoltotoimenpiteiden keskeytys ei auttanut lamaannuttamaan Mänttäläisten terävintä kärkeä. Ottelun ratkaiseminen jätetään viimeisen 20-minuuttisen varaan.

 

3.Erä

Viimeinen kolmannes alkaa tasaisissa merkeissä, eikä suuria ehdi tapahtumaan ensimmäisen kahdeksan minuutin aikana. Ajassa 48.25 KPK osuu ja seura joutuu ensimmäistä kertaa tappioasemaan. Tänään ei kuitenkaan suostuta häviämään, vaan alle minuutissa tullaan jo tasoihin. Karvauspelaaminen toimii jälleen ja Mänttäri ja Luosa ovat yhtäkkiä kahdestaan KPK maalin edessä kiekon kanssa. Ännystä tutulla raukalla kippari Luosa siirtää kiekon tyhjyyttään ammottavaan rysään ja ottelu jälleen tasan, tällä kertaa 5-5. Yhdessä päätetään, että tästä ottelusta poistutaan voittajana. Heti seuraavassa vaihdossa tapahtuu jälleen. Arttu “pallorinki” Saarinen petaa paikan ja Ville “sisätauti” Tikkanen vie seuran 6-5 johtoon kun viimeinen kymppi on vielä jäljellä. Seuralle tarjoillaan ylivoimalla paikka rankaista viisi minuuttia ennen loppua, mutta tällä(kin) kertaa ruuti on märkää ja jännitys säilyy loppuun asti. Viimeisillä hetkillä seura taistelee “Julma” Sivulan ja Konsta “MG” Könösen johdolla urhoollisesti ja johto pitää loppuun asti. Kolmesta pelistä KPK:ta vastaan tällä kaudella pisteet seuralle 6-3.

 

  Ville Tikkanen, 1+1 ja voittomaali

 Joonas Ketko, hyviä torjuntoja ja voitto

 Ilmari Kyyrönen, onnistunut huutosyöttö

 

 Miikka Mänttäri, ylimielistä käytöstä koko viikonlopun ajan

 Antti Ryhänen, limupelin häviö ruukielle

 Pleksit. Kumma jos ei yhtä peliä kestä

Kokoonpano:

Saarinen – Tikkanen “A” – Kulju

Luosa “C” – Ruusu “A”

Ryhänen – Könönen – Mäkinen

Sivula – Peltomäki

Mänttäri – Mäntylä – Kyyrönen

Laine – Lehtinen

Vehmas