IkVi – HiHo 23.2.

Niin on aika viimeisen runkosarjaottelun tällä kaudella. Tämä on muuten viimeinen runkosarjaottelu monelle hiholaiselle, jotka ovat pitkään olleet toiminnassa mukana. Hatunnosto heille.

Tällä kaudella pelit Ikurin Virettä vastaan ovat päättyneet mollivoittoisesti ja kauden toinen ottelu syksyllä Tesomalla oli Seuralle hyvin vaikea. Vauhtia oli ja ei millään meinattu pysyä mukana.

1 erä

Ensimmäinen erä alkoi varsin verkkaasti. Ottelussa ei ollut kummallakaan joukkueella mitään panosta, joten meno oli sen mukaista. Alkuhetkillä alkoi kuitenkin tapahtua Niko “105kg” Lehtinen kävi antamassa hirvittävän taklauksen vastustajan maalintaakse ja pleksihän siellä sitten hajosi. Siinä sitten 3 hallimiestä, 2 huoltajaa, 3 kenttäpelaaja, Tuomas Ruusu ja muutama katsoja pähkäili, että mitä tehdään. Tuomarin mukaan ottelua ei kuulemma voi merkata 0-0.

2 erä

Toiseen erään lähdettiin 1-0 takaa-ajosta ja nehän ovat HiHon vahvuuksia. Nyt olikin jo jonkinlaisia pelikuvioiden näköisiä tapahtumia kentällä. Maaleja ei kuitenkaan apinat saaneet. Ikuri sen sijaan onnistui maalinteossa ja toinen erä päättyi 0-3.

3 erä

Kolmas erä oli kaikkein tapahtumarikkain. Kentällä sattui ja tapahtui ja mentiin päästä päähän. Varsinaista kanukkikiekkoa. Joonas Kekkuli on koko kevään treenannut reeneissä rankkareita. Ruusuhan päätti testata, että onko se oppinut mitään ja antoi vastustajalle rankkari mahdollisuuden. Joonas näytti entisen maajoukkue maalivahdin otteita ja kiekko varmasti räpylään. Ottelu päättyi lopulta 6-2 Ikurille. Ville teki pisteitä.

Otteluhan oli lopulta yhtä mitäänsanomaton kuin tämä raportti. Käteltiin vastustajan kanssa ja lähdettiin kotiin.

Ville Tikkanen: 1+1

Antti Ryhänen: 0+1

Joonas Ketko: rankkarikoppi

Juha Sivula

Juha Sivula

Juha Sivula

Kokoonpano:

Antti Ryhänen – Ville Tikkanen (A) – Esko Kulju

Tuomas Ruusu (A) – Iikka Luosa (C)

Lassi Mäntylä – Tomi Mäkinen – Ilmari Kyyrönen

Kalle Laine – Juha Sivula

Antti Pakarinen – Konsta Könönen – Niko Lehtinen

Jere Peltomäki

 

IkVi – HiHo 23.2.
Siirry sivun alkuun