HiHo – Uplakers, lauantai 2.3, Sentteri, Playoffs part 2

Playoffit, lauantai – kotipeli ja Hiki-hockey, kaikki klassikkokohellukseen tarvittavat ainekset. Vaarallinen torstai-perjantai-yö ei vaatinut kuin yhden uhrin, kyseiseen yöhön kausarin omaavan Koutsi ”Kulinaristi” Saarisen. Onneksi pelipäivän aamusta asti änny kävi kuumana ja kopalla soi klassikoksi noussut vaskisoittokunnan aamunavaus. Illan panos on kaikille kuitenkin selvä, toiset lähtevät ja toiset pääsevät, jotkut saavat ja jotkut jäävät nuolemaan näppejään. Jännittää.

 

  1. Erä

Savulaiva Juha Sivula on ladannut kaiken tulevaan otteluun ja piiskannut joukkueen liikkeelle ja selän verille. Alussa seura on hereillä tuttuun tapaan ja varmistaa hyvän alun ottelulle. Laitetaan totutusti kaveri kolmen maalin karkumatkalle, niin siittä on sitten kiva lähteä. Joukkueen isähahmo Jarno ”posi” Peris ottaa useamman toispolven ja tavoistaan poiketen hyvän rännikatkon pitäen pelin kuitenkin viihdyttävänä meille kaikille. Erän loppuun ykkösyyvee teki juuri niin kuin ei sovittu ja hieno maalihan siitä tuli. Esko ”Pastori” Kulju, RyhmätyöRyhänen ja IsoRuusu syöttivät kaverille komposiittia kulmassa ja lopuksi Antti sitten räimäisi kiekon ohi vääränkätisen kassarin.

 

  1. Erä

Kakkoserä on ollu koko kauden HiHon yhteinen ykköslemppari. Pakeilla ei oo koskaan vettä ja pitkä matka vaihtoon. Hyökkääjät ei ymmärrä kun oma kassari on väärässä päässä. Vaikeeta on. Tässä tilastofakta HikiHockeyn 2. erästä kaudella 18-19: Seuran +/- tilasto on tuplasti miinuksella kakkoserässä verrattuna muihin eriin. Tämän kyseisen toisen erän pelottavin kohtaus sattui omassa päässä. Jostain kumman syystä Aamulypsy Perälä on alkanut katkoa rännikiekkoja ja se kostautui. Pertsalla meni hyökkääjälle läpisyöttöä antaessa nivunen rikki. Se paljon puhuttu nivunen! Irvistyksellä loppuerä, pysyivätpähän vastustajatkin loitolla. Erätauolle siirryttiin ihan vaan tilastollisista syistä yhden lisämaalin tappiolla, elikkäs 1-4.

 

  1. Erä

Erätauolla seuran terävä pää painotti tilaisuuden ainutlaatuisuutta. Nyt on paikka tehdä sankaritöitä! Eikä puhe ollut betonin harkkatyöstä, vaan maaleista! Niitä tarvitaan ja niin tarvitaan myös Joonas “Pianoman” Ketko luukulle. Kolmannessa erässä nähtiinkin eräänlainen ihme. Kuin Pekka Pouta itse, aikanaan HiHoa valmentanut Turre ”Janne” Turtiainen ennusti: ”Kyllä sokeakin jyvä kanan löytää.” Seuran kakkoskäyrä Iikka ”Lennart” Luosa uhkasi toteuttaa tämä, ja niinhän siinä kävi. Tuhannen pompun ja kirosanan siivittämänä kiekko oli vihdoin (ja viimein) siellä maalissa. Ehkä Jumala on sittenkin olemassa. Lopussa siirryttiin epätoivon täyteisessä 2-5 tilanteessa laittamaan hyökijöiksi käyrät ja Ville ”Pasuuna” Rouhiainen sekä pakkipariksi isot ja ilkeät PastoriEsko ja Ilmari ”ChillMari” Kyyrönen. Huispatihutaa ja aloitus eteenpäin. Onneksi peli loppui ennen kuin tuli sen isompia.

 

Lopputulema

Viimeinen kausi, on ollut todella raskas. Nyt se on kuitenkin onnellisesti ohi. Kauden aikana nähtiin monia kasvutarinoita niin pituudessa kuin henkisessäkin mielessä: Tommi teki maalin. Ruukiet ei enää unohtanut kiekkoja. Nyt huilataan hetki ja sitten suunnataan puolustamaan PM-MESTARUUTTA! Ja kevätsaunalla lyödäänkin sitten viimeset naulat. Vielä on kuitenkin aikaa kiitoksille. Kiitos kaikille yhteistyökumppaneille, kanssanne tämä on mahdollista. Kiitos toimitsijoillemme, teidän avullanne otteluissamme on edes muutama täysipäinen ihminen paikalla. Kiitos jumalalle, kiitos seuralle, kiitos valmennukselle ja terävälle päälle. Ja kaikille muille, anteeksi.

Välitön palaute:

 Joonas “Keku” Ketko – Posia luukulla, menee peli ihan sekasin.

 Ruukiet – Pakeille vettä!

Sentterien aloitukset “eteenpäin”

 Esko “Esekiel” Kulju – Mustaa luukulle

 Ilmari “LikanenLehmä” Kyyrönen – Huispatihutaa

  Ville “Rontti” Rouhiainen – Tasurialoitus eteenpäin viimehetkillä

 

 

Kokoonpano:

Antti “RyhanenA” Ryhänen – Ville “TikiVille” Tikkanen“A” – Esko “Kuljun kartano” Kulju

Iikka “Käyrä2” Luosa “C” – Tuomas “Käyrä1” Ruusu “A”

   Miikka “LääkäriJr” Mänttäri – Konsta “GM” Könönen – Niko “D-mies” Lehtinen

       Juha “Savula” Sivula – Ville “Rontikka” Rouhiainen

   Elias “Tuomio” Tuominen – Lassi “LimuLääkäri” Mäntylä – Ilmari “PhilKessel” Kyyrönen

      Antti “Pakara” Pakarinen

 

Jarno “PerskiJaris” Perälä (AM)

Joonas “Kekkuli” Ketko

HiHo – Uplakers, lauantai 2.3, Sentteri, Playoffs part 2
Siirry sivun alkuun