Kausi 2018-2019

Kun koneet syksyllä käynnisteltiin, päästiin jatkamaan lähes samalla ryhmällä, millä kausi päätettiin keväällä 2018. Muutama uusi kasvokin oli ilmestynyt joukkuekuvaan. Vuosi oli poikkeuksellinen, sillä varsinkin syksyllä useampaan peliin lähdettiin täydellä kokoonpanolla. Keväällä vaihto-opinnot ja satunnaiset loukkaantumiset aiheuttivat miehistövajetta, mutta syksyn hyvät peliesitykset sekä tiukoissa paikoissa venymiset keväällä toivat seuralle runkosarjan 8. sijan ja playoff-paikan. Ensimmäisellä kierroksella vastaan asettui Ylöjärven Uplakers. Runkosarjan voittaja ei ollut yllätettävissä ja joukkueen taival totuttuun tapaan päättyi ennen aikojaan.

Pohjoismaisten teknillisten yliopistojen mestaruuskisat järjestettiin tänä vuonna Ruotsin Linköpingissä, jonne lähdimme puolustavana mestarina. Turnaus oli menestys ja “rautatienvarsi” matkasi jälleen kerran Tampereelle. Mestaruuden lisäksi paljon hienoja muistoja kertyi jokaiselle mukana olleelle.

Kevätkokouksessa äänestettiin perinteiseen tapaan tunnustuksen ansainneet jäsenet kaudella 18-19:

Vuoden ruukie: Lassi Mäntylä

MVP: Iikka Luosa

All-star kentällinen:

Antti Ryhänen(H) – Ville Tikkanen(H) – Tomi Mäkinen(H)

Iikka Luosa(P) –  Juha Sivula(P)

Joonas Ketko(MV)

Maalivahtien valitsema, Vuoden “luutija”: Kalle Laine

Kausi huipentuu 25. toukokuuta pelattavaan Hiki-turnaukseen, jonne entiset ja nykyiset pelaajat saapuvat jakamaan muistojaan Seura-ajalta.

Isoja kasvoja jää seuran toiminnasta pois tämän kauden päätteeksi. Kiitos teille ajastanne ja panoksestanne seuran eteen sekä onnea tuleviin haasteisiin.

Hyvää kesää kaikille!

 

Kausi 2018-2019
Siirry sivun alkuun