HiHo – Urho, vieraita Suolahdelta

HiHon valmistautuminen peliin meni totuttujen kaavojen mukaan. Tosin pukukopissa oli taas kerran kovin sekavaa porukkaa, joiden syytä voi vain arvailla. Pelistä lähdettiin hakemaan omalla pelillä voittoa. Peliä lähdettiin pelaamaan kovaa ja taklauksin ottamaan Suolahden pojilta vauhti pois. Urhollahan ei ollut mukana kuin 14 pelaajaa Tampereen visiitillä. Lopputuloksen voi varmaan taas arvata?

1 Erä

HiHo lähti peliin kaikesta huolimatta hyvällä asenteella ja sykkeellä. Tilanteita saatiin aikaiseksi, mutta edelleen maalin teko vaikeus on suuri. Vastustaja pääsi taas kerran meidän omista tyhmistä virheistä rokottamaan ja pääsi näin jo kahden maalin johtoon. Sakari ”Taisteleva Tuto” Nurmi taistelumaalilla päästiin peliin hyvin mukaan, jonka syötti Mikko ”Kalakukko” Katainen, mutta lisäosumia ei saatu aikaiseksi. Urho ei ollut selkeästi valmistautunut fyysisen HiHon otteisiin, vaan aloitti jo ensimmäisessä erässä kitisemisen jokaisesta tilanteesta.

2 Erä

Erätauolla haettiin hyvää asennetta tulevaan erään, mutta oliko ylilatautumista vai mistä oli kyse, mutta homma ei pysynyt lapasessa. Heti toisen erän alussa otettiin useampi jäähy, jotka laittoivat Hihon pelin takaisin omaan uomaansa. Kaveri pääsi siten ylivoimatilanteessa tekemään lisä osuman ja erän puolessa välissä tasavajaalla menemään jo 1-4 johtoon. HiHo näytti kaverille taklauspelin kovuutta, kun JP ”Forssan lahja HiHolle” Koski taklasi puhtaasti kaverin linnunradalle. Erän loppu puolella oli HiHollakin jo mahdollisuus päästä peliin mukaan, mutta edelleen HiHon perus ongelma tuli esiin eli maalin teko.

Pöytäkirjasta poimittua: Urhon neljännen maalin tekijä oli numero 19 Liimatainen ajassa 34.54, mutta samaan aikaan Liimataisen piti olla jäähyboksissa aina 35.10 asti.

3 Erä

Kolmanteen erään Joonas ”Narina” Heinikkala onnistui kaventamaan tilanteen 2-4 Juuso ”Oil” Olanterän syötöstä, jonka jälkeen HiHolla oli oma etsikko aikansa, kun kaveri pakotettiin ottamaan jäähyjä. Tämähän ei ollut Hihomaiselle tyylille ollenkaan suotavaa, vaan tilanne piti tasoittaa ottamalla jäähyjä. Tämän jälkeen oltiin vajaalla seuraavat kymmenen minuuttia, jonka päätteeksi kaveri teki vielä osuman ja tilanteeksi 2-5. Erän lopussa meillä oli vielä paikka hakea lisä osumia, mutta taas kerran sorruttiin ylilyönteihin ja jäähyihin. Peli päättyi Matti ”Ristiselkään” Tinkasen jäähyyn ja kaverin hanskojen tiputtamiseen, josta ei ollut pöytäkirjassa merkintää.

Lopputuloksena 2-5 ja pisteet lähti traktoritehtaalle.

Pelin päätyttyä tuomareilta piti vähän selventää rangaistuksia. Onneksi edes toista kiinnosti jäädä selventämään peliä ja samalla opettamaan tuomaroinnin saloja. Kenttä on kuulemma jaettu sektoreihin, joista tilanteen mukaan aina toinen tuomareista vastaa. Pelin aikana kymppejä uhattiin antaa suun soittamisesta, mutta niitä ei koskaan tullut, vaikka urholaiset siinä hyvin kunnostautuivat. Toisella tuomarilla ei riittänyt kovuutta antaa kovempia rangaistuksia, vaikka syytä olisi ollut. Peli ei ehkä ollut rehtiä urheilun juhlaa, koska pelissä tuli puolin ja toisin rikkeitä, joiden ansiosta pelistä tuli mitä tuli…

Tällä hetkellä HiHo:lla ei juuri toimi mikään. Ajatuksissa kaivataan alku syksyn hyvää virettä, mutta sitä ei saada takaisin vain toivomalla. Jokaisen apinan tulisi katsoa itseään peilistä ja tehtävä asioita paremmin. HiHo:lla on peleistä parin viikon tauko, jonka aikana kuviot tulisi hiota sellaiseen vireeseen, jotta kauden viimeisistä peleistä saadaan voitot ja kaudelle kunniallinen päätös!!

Ottelutapahtumat

Gorillat

Hihon taklauspeli (Koski ja Lappalainen)

Niemi otti kiinni ne mitä olosuhteisiin nähden oli otettavissa.

Maalin tekijät Tuto ja Narina

Lampaat

Urhot eivät kestäneet kovaa taklauspeliä

HiHon maalintekotaito

Jäähyilijät

Kentälliset:

Nurmi – Katainen – Saarela
Heinikkala – Koski – Olanterä
Mestsaninov – Lyhyt Mäkelä – Mähönen

Tinkanen – Heikkinen
Uitto – Lappalainen
Vaajasaari – Pitkä Mäkelä

Niemi

HiHo – Urho, vieraita Suolahdelta
Siirry sivun alkuun