K-Ahma – HiHo 6.2.2019

Koska järkeviä ihmisiä ei juurikaan kiinnosta Rautaliigakiekon katsominen (saati sitten pelaaminen) keskiviikkoiltana klo 19.00-21:00, on helppo olettaa, että heitä ei myöskään kiinnosta siitä lukeminen (ottelu koostettuna kuitenkin lyhyesti lopussa). Mikä järkeviä ihmisiä kuitenkin kiinnostaa, on vähemmistöjen syrjintä ja kaltoinkohtelu. Tällä kertaa en puhu niinkään rodullisesta syrjinnästä, sukupuolisyrjinnästä tai edes aatteiden perusteella syrjinnästä. Tai no liippaa itseasiassa aika läheltä viimeistä. Puhun ammattien (opiskelualojen) välisestä syrjinnästä. Seurassa on pieni ryhmä, tai oikeastaan kolmikko, jota on helppo sorsia.

Tämä kolmikko voidaan erotella monin tavoin: iän perusteella (25, 23, 21), pituuden perusteella (pätkä, välimallin jätkä, pitkä), leveyden perusteella (roteva, atleettinen, hoikka) tai pelityylin perusteella (työmyyrä, valmentajan unelmapelaaja, taituri). Yhteistä heissä on kuitenkin yksi asia. He ovat lääkäreitä. Tai jos kaikkien opiskeluvuodet lasketaan yhteen niin lähes yksi lääkäri. He ovat melko näkymättömiä pukukopissa ja jäävät helposti suurten ja äänekkäämpien ryhmien varjoon (betonipojat, tilastojengi, koodihiiret, tiedonjohtajat). Joskus saattaa kuulla puhuttavan metabolisesta oireyhtymästä kaikkien stäkkitehtävä-, python-, tetaPK-, lujuuslaskelmahuutojen ja D:n epämääräisen mölinän välistä. On kuitenkin muutamia tilanteita, jolloin katseet kääntyvät tähän kolmikkoon (tai jos on kyse vauva-, j- tai n-alkuisista vitseistä niin kolmikon nuorimpaan). Kun puheenaiheena on raha, kääntyvät katseet paperimiesten kautta Eskon kautta lääkäripoikiin (jotka eivät tule näkemään pitkää tilinauhaa vielä vuosikausiin) ja spekuloidaan valtavia rahasäkkejä, jotka pojat ovat vääryydellä, puoskaroinnilla ja lääkeyhtiöiden lahjonnalla ansainneet. Kun sattuu, pohditaan milloin reseptinkirjoitusoikeudet ilmestyy ja kuinka paljon pirtua tai fentanyylilaastareita saa näin monella kolikolla. Kun joku paikka ei toimi tai toimii liian hyvin (lue: Rontin takatrumpetti), pohditaan, mikä voisi olla vikana. Viimeistä kohtaa ajatellen on alle kerätty lista itsenäisestä ongelmanratkaisusta, josta ei-lääkärit voi hakea apua.

 

Tarvitseeko tikkejä?

-Kyllä tarvitsee, Tuomas.

Voiko pelata ja sitten vasta tikata?

-Ei mielellään, Tuomas.

 

Onko alkoholiongelma, jos korkkaa Keisarin klo 13.43 arkipäivänä?

-Riippuu siitä, Jare, onko se päivän ensimmäinen.

 

Jos nään kahtena ja päähän sattuu niin voinko pelata?

-Et mielellään, Iikka.

 

Onko tää normaalia?

-Rontti, jos tyttöystäväsi täytyy laittaa sohvan päälle pressu, jotta saat istua siihen, niin se ei todennäköisesti ole normaalia.

 

Sattuu paljon käteen (jalkaan).

-Pystytkö liikuttamaan sormia (varpaita)?

Kyllä.

-Onko sormen(varpaiden)päissä tuntoa?

Kyllä.

-Ei tarvitse amputoida.

 

Olkapäähän sattuu.

-AC-digidaga rikki, mene oikealle lääkärille.

 

Selkään (niskaan) sattuu.

-Kuppi kahvia, keksi, se siitä sitten taas antautuu.

 

Sattuu jonnekin sisälle.

-M1-lähete psykiatrian poliklinikalle, pyydetty vuodeosastopaikkaa Pitkäniemestä.

 

Sattuu tähän pintaan.

-Ei voi sattua, ei tule verta.

 

Näillä pitäisi pärjätä n. 99% tapauksista. Jos vastausta ei kuitenkaan listasta löydy, ak. voi konsultoida arkipäivisin 9-15 puh. 0443535511. Jos kyse on vitseistä, pyydän konsultoimaan nuorempaa kollegaa LK Mänttäriä. Jos on kyse fysioterapisesta ongelmasta tai vaatii painia, konsultoikaa LK Mäntylää. Päivystysajan ulkopuolella tai hauteen tapauksessa voi hakea apua FatLadyn tanssilattialta tai konsultoida freelancerhaudemestaria Samuli Salosta.

 

Toivon, että tämä teksti selvensi tämän pienen vähemmistön asemaa tässä joukkueessa ja saamme jatkaa rauhassa kapellimestarin toimia kentällä. Alla vielä kooste K-Ahma – HiHo -ottelusta, josta te tulitte tänne lukemaan. Idiootit.

Pallorinki:

– Mänttäri (rookie, vittu) voitti kahdesti, Esko voitti kahdesti, Sivula väitti vastaan. Jotkut kävi lenkillä pallon sijasta, pellet.

Jäälämpö:

– Aneemista, Esko teki rankkarista maalin, kukaan ei saanut kiekosta päähän,

  1. erä:

– Juha kilautti YV:llä, K-Ahma teki kaksi rumaa (ja oli rumia)

  1. erä:

– Aneemista, K-Ahma teki kolme rumaa (ja oli rumia), tuomarit vihelteli

  1. erä:

– Parempaa, Ryhä teki kaksi, Mänttäri yhden, Maila yhden, K-Ahma kaks (toinen tyhjiin), Könö sai väkivaltaisuudesta jäähyn, Juhaa ajettiin päähän, Iikkaa ajettiin selästä, Maila ajoi kaikkea

Loppu:

– Päättyi 7-5 häviöön, Maila sai makkaraa ja raportin. Kiitti.

Lampaat ja Gorillat:

– Ryhä 2+0, Juha ja Maila 1+2, Esko 0+2.

Kokoonpano:

Ryhänen – Tikkanen – Kulju

Ruusu – Luosa

Mänttäri – Könönen – Mäkinen

Laine – Sivula

Ahomäki – Mäntylä – Lehtinen

Rouhiainen – Peltomäki

Tuominen – Pakarinen

K-Ahma – HiHo 6.2.2019
Siirry sivun alkuun