HiHo – Uplakers 2.2.2019

Lauantaina 2.2. HIHO saapui Kaukajärveläiseen kiekkopyhättöön vajaalla, mutta ei vajaamielisellä, kokoonpanolla. Pelaajapoolia lauantaiksi olivat harventaneet niin pidempi aikaiset poissaolot kuin akuutimmatkin terveyshuolet. Se ei kuitenkaan menoa haitannut, vastuuta siirrellen joukkio siirtyi kohti ensimmäistä erää vastustajanaan Uplakers Ylöjärveltä.

 

Ensimmäiseen erään lähdettiin hieman liian rennoin tunnelmin. Tämä näkyi pelin rauhallisena tempona puolin ja toisin. Vetovastuuta ei haluttu ottaa ja ottelusta näyttäisi tulevan loppukirikamppailu. Aivan ei loppukiriin tosin päästy, kun Uplakers tekee ensimmäisen maalinsa 31 sekunnin kuluttua pelin alkamisesta. Seuraavasta tilastomerkinnästä on vastuussa jälleen Uplakers, tehden 0-2 maalin 13. minuutilla. Muutaman minuutin kuluttua tästä toimitsija merkitsee Uplakersin jo 0-3 johtoon. Tilanne alkaa näyttää huolestuttavalta, kunnes parrasvaloihin astuu Mäntän Voima (Vai Vilppulan, kai ne on sama asia!) Niko ”valelämäri” Lehtinen. Niko iskee kiekon yläläskiin tavalla, joka saa tilannetta Kaupinojan lauteilla kerratessa kanssa saunojat kananlihalle jo ennen avantoon kastautumista. Tilanne kavenee lupaavasti 1-3. Tilastoja tutkailtuaan Uplakers valmentaja ryhtyy välittömiin vastatoimiin: Välittömästi AV päälle ja vastaiskua tehtailemaan. Näin siis ajassa 19.36 Uplakers ottaa kampituksesta jäähyn ja ajassa 19.49 Uplakers siirtyy 1-4 johtoon. Ensimmäinen erä päättyy näihin lukemiin.

 

Toiseen erään HIHO lähtee pyrkimyksenään estää Uplakersin fysiikanlakeja uhmaavat keskialueen syötöt ja lisätä oman hyökkäyspelin suoraviivaisuutta. Kumpikaan ei järin hyvin onnistunut. Keskialueella Uplakerssin syötöt napsuivat lapaan, oli kyseessä sitten pitkittäis-, poikittais tai diagonaalisyöttö, matkalla käyden tietysti vähintään metrin korkeudella ilmassa. HIHOn Hyökkäyspelin suoraviivaisuudesta kertonee Uplakers maalivahdin 10 torjuntaa. Toisessa erästä saadaan yhteensä viisi tilastomerkintää, alkaen HIHOn jäähyllä välissä kolme Uplakerssin maalia ja päättyen Uplakerssin jäähyyn. Niemenmaata tilastopalvelu täynnä ja 1-7 numerot taululla siirtyvät pelaajat toiselle erätauolle.

 

Kolmanteen erään HIHOn maalin suulle siirtyy Jarno ”Peris” Perälä, vienona toiveenaan hieman edellisiä eriä parempi puolustusalueen puolustuspeli, eli kavereiden kesken vaan PAPP. Liekö Peris ”Jarno” Perälän toive kuultu, sillä kolmas erä ei juuri maaleja tarjoa puolin eikä toisin. Jännitystä ja eksotiikkaa erään kuitenkin saatiin loppumetreillä, kun Miikka ”tsadin miäs” Mänttäriä rikotaan rangaistuslaukauksen arvoisesti. Halli herää horroksestaan jännittämään mitä tämän kikkamaisterin takataskusta tänään löytyy. Hallimestarille kiitoksia, jää oli kuin P30 santapaperi ja tsadin kikkamaisterin rankku yhtä banaali kuin koko kolmaserä muutoinkin. Kuin kiitoksena vieraanvaraisuudesta Uplakers latoo vielä erän loppuun kaksi maalia, jolloin summeri soi tilanteessa 1-9 Uplakerssin eduksi.

 

Ei hätää, huomenna on päivä uus! Otetaan vahvistuksia poissaolijoista ja hoidetaan huomenissa homma kotiin Ylöjärvellä.

 

Uplakers

 D:n yläläski

Tuomarit, kehuakin täytyy joskus

 

PAPP

Dexal

Jään kunto

 

Kokoonpano

Mänttäri-Mäntylä-Kyyrönen

Ruusu “C”-Sivula

Kulju “A”-Ahomäki-Ryhänen

Laine “A”-Peltomäki

Tuominen-Könönen-Vehmas

Rouhiainen-Lehtinen

Pakarinen

HiHo – Uplakers 2.2.2019
Siirry sivun alkuun