HiHo vs. K-Ahmat 17.2.2019

Jälleen yksi härkäviikonloppu on kääntynyt sunnuntain puolelle. Kevät osoittaa tuloaan auringon lämmittäessä apinoiden mieliä. Erityisesti seuran varainhankintavastaavalla Antti ”Vara_GM” Ryhäsellä on aihetta iloon hänen saavuttaessaan maagisen 24 ikävuoden rajapyykin. Antin voi (mahdollisesti) tavoittaa pelin jälkeen Hervanta – Keskusta – akselilta. Pelurin ajatuksia ottelun alla:

”Jos voitto tulee kai sitä pienet sunnarit vois vetäistä, ja niin kakkuakin on kopalla.”

Se Ryhästä.

Perinteiseen tapaan kokoonnuttiin Kopalle kuuntelemaan Juha ”Hyvä-Äijä” Sivulan ”hyvin soittaa…”-vitsejä ja Tuomas ”Osa-kasko vai Täys-kasko” Ruusun tuskailuja autoilijan uran kynnyksellä. Kun kakut oli syöty,  pelikuviot piirretty ja liikennelaki kirkkaasti mielessä, siirryttiin Sentterille pallolle ja venylle.

1.ERÄ

Seura näyttää parasta osaamistaan, sitten Kyykän. Kiekko liikkuu, miehet liikkuvat ja kauhea älämölö on käynnissä Ahmojen turkistarhalla. Kuitenkin koko kauden kirous, maalinteko, jolla tässäkin lajissa välttää ainakin masennukseen kuolemisen, oli jälleen kerran kortilla. Kiekkoja sateli päin osmojen, eli ahmojen, maalivahtia. Tilastomatematiikassa kunnostautuneet seuran jäsenet katselivat normaalijakaumia erätauolla ja ilmoittivat laukauksia olleen satoja, ellei jopa kymmeniä, 17 läpiajoa unohtamatta. Joka tapauksessa erätauolle siirryttiin vierasjoukkueen kahden maalin johdossa.

2.ERÄ

Maalinteon ohella toinen mainitsemisen arvoinen kompastuskivi tällä kaudella apinalaumalle on ollut 2. erät. Lajia vähemmän seuranneille kerrottakoon, että vaihtoaitioon on 10-kertainen matka 1. ja 3. erään verrattuna, tai ainakin siltä tuntuu.

Erätauolla Nappi-Rontti ”Ville” Roikale-Rouhiainen viihdytti apinalaumaa melodisella hanurin soitolla ja tästähän seura innostui. Reilut kuusi minuuttia ehtii erä vanheta, kun ikisoturi Rose ”UUS” Ruusu saa oivallisen syötön taistelijapariltaan Ville ”lähtee PeeÄmmiin” Tikkaselta ja ahmajahti käynnistyy. Vanha sanonta ”Älä nuolaise ennen kuin tipahtaa” kuvaa erän loppuhetkiä mainiosti. Hetken jo näytti siltä, että maaleja ei toisessa erässä enää nähdä, mutta kuin kannaksella 1944 Elias ”Tuominen” Malkin yllättää voimakkaalla rystysutaisulla Ahmojen rintaman ja tilanne tasan ennen kolmatta erää.

3.ERÄ

No, kaikkihan te tiedätte miten siinä Lapin sodassa kävi.

Lopputulos 2-3.

 

 Elias Tuominen – vahva vääntö ja rysty

 Tuomas Ruusu – maali + pallorinki 7/7

Joonas Ketko –  tasasen varma palkin rasituksissa

 Niko Lehtinen – manuaali ei toiminut

Antti Ryhänen – Missä meidän mokkapalat!?

 Miikka Mänttäri & Service – Rulla ei ole pitaleipä

Kokoonpano:

Sivula – Tikkanen ”A” – Ryhänen

Mänttäri – Mäkinen – Lehtinen

Tuominen – Mäntylä – Kyyrönen

Ruusu ”A” – Luosa ”C”

Laine – Rouhiainen

Peltomäki

Maalissa: Ketko / Perälä

HiHo vs. K-Ahmat 17.2.2019
Siirry sivun alkuun