Uplakers – HiHo 3.2.2019

Aamuaurinko kurkistaa verhojen välistä ja pakottaa torakat ja liskot takaisin koloihinsa. Sängyn pohjalta kantautuu napakoita heräämisen ääniä. Tässä kohtaa viimeinenkin torakka on löytänyt tiensä takaisin jonnekin roskakuilun ja viemäriputken välimaastoon. Seuran maalipörssin kärkipaikkaa EDELLEEN hallitseva Eetu ”Sulttaani” Kokkonen availee nenäänsä sängyn pohjalla ja maistelee pelipäivän virallista nesteyttäjää. Juho ”Tiikerin kesyttäjä 1” Herranen ja Antti ”Tiikerin kesyttäjä 2” Suokas puolestaan heittävät viimeiset kivet hyvän napin kunniaksi ja suuntaavat valmistautumaan peliin. Aamukahvin äärellä tuomittiin Arttu ”YP-alumni” Saarisen eilisen pelin syöttöpiste huutosyötöksi.

Eilisen farssin jälkeen Seurue oli ladannut itsensä täyteen sitä kuuluisaa tsemppiä (pakeille). Pelipaikalla komeilikin neljä erittäin keskittynyttä herrasmiestä, joista yksi oli viime hetken hankinta suoraan pahamaineisista Jyväskylän lähiöistä. Mies tunnetaan myös nimellä Risto. Kentällä mies uskotteli toistuvasti itselleen seuraavasti: ”Siitä se sitten lähtee”. Pelivälineen kanssa Risen paketti kuitenkin suli perisuomalaiseen tapaan.

Vastustajan näkymättömyydestä johtuen Seurueen peli alkoi todella tahmeasti. Aloitus jouduttiin uusimaan moneen otteeseen ja kukin vuorollaan pääsi kokeilemaan onneaan aloituksissa. Vihdoin ja viimein pojat pääsivät kumminkin liikkeelle ja gubbi kiidätti heitä lujaa vauhtia eteenpäin.

Pelin edetessä suorittaminen hieman parantui, mutta tästä huolimatta Seurueen jäseniä ohitettiin oikealta ja vasemmalta. Neljänteen aloitukseen tultaessa Seurueen huumori oli jo sen verran loppu, että tarvittiin aikalisä, jonka tarkoituksena oli luoda strategia maaliin selviämiseksi. Toisin sanoen oli aika katsoa tiikeriä suoraan silmiin. (Seurue kesyttämässä tiikereitä gubbissa.)

Nauhat kireelle ja tsemppiä! Aikalisä oli ohi ja Seurue jatkoi kulkuaan kohti maalia. Tiikerin kesytyksestä oli selvästi apua, sillä kolme neljästä Seurueen jäsenestä tekikin parhaan suorituksensa seuraavan aloituksen jälkeen. Juho ”Missä mun raiteet” Herranen ei kuulunut tähän osastoon. Tiukkoihin kaavoihin tottunut mies poikkesi pahasti omilta uriltaan ja mietiskeli tulevaisuuttaan lajin parissa, liekö syynä liiallinen tiikerien salametsästys?

Vaikkakin aikalisän jälkeiset hetket tuottivat pieniä onnistumisia, niin palasi Seurueen peli pian omalle tasolleen (yli, ohi, vinoon). Viimeiseen aloitukseen tultaessa Seurueen vahvistuksen, Risen, näytöt oli annettu ja mies lähetettiin seuraavalla lennolla takaisin farmiin. Pelin jälkeen Seurueen takki oli todella tyhjä ja oli aika poistua pelipaikalta gubbin kyydillä.

Ottelu päättyi lukemiin kuustoistakaks Yläjärveläisille. Kenttämestarin kommentti tuloksesta oli ”You must be very bad”.

 

Tohtorin onnenLista

 

Tohtorin harminLista:

-Liian lämmin merivesi

-Tiikerin kesytyksen kustannukset

-Taksikuskien navigointitaidot

-Usko vääriin asioihin

-Intia

-Hotellin kotieläimet

 

Gorillat:

 Tiikerit

 Malesia, very cheap

Gubbi, helppo käsitellä

 

Lampaat:

 Finland, very expensive

 Singapore, very expensive

 Vittuileva kenttämestari

 

Kokoonpano:

Antti ”traiveri” Suokas – Eetu ”puu” Kokkonen – Juho ”rauta” Herranen

Risto ”putti” Rice –

HUOM! Tämä ei ole jääkiekko-ottelun kokoonpano.

 

(Täydentämään tunnelmaa)

“Ei oo helppoo täälläkään” -joku Seurasta.

Uplakers – HiHo 3.2.2019
Siirry sivun alkuun