HiHo – Leki 20.10.2019

Eilisestä kauden avaus voitosta on toivuttu ja Hiki-Hockeyn toimistolle alkaa valumaan pelaajat paikalle. Palaveri alkaa, mutta hetkinen. Patrosta ei näy missään. Tähän lienee selitys Kupsin eilen voitettu mestaruus. Tai sitten savossa ei vain osata katsoa kelloa. Oli miten oli jälleen on pelipäivä!

1 erä

Kiekko jäähän ja Lempäälän Kisan kimppuun. HiHo todella haluaa kartuttaa lisää pistetiliään. Ottelun alkutahdit ovat täysin kotijoukkueen allekirjoittamat ja ensimmäinen palkinto tuleekin ajassa 6:26, kun Juha Sivula tinttaa kovan rannelaukauksen takakulmaan. Eikä aikaakaan kun kotijoukkue lyö lisää vettä kiukaalle. Elias Tuominen pääsee nokikkain Leki kassarin kanssa ja ujuttaa niin nöyryyttävän rystypuikot. Ottelu kotijoukkueelle 2-0 ajassa 6:52. Tämä myös riittää Lekin maalinsuulla aloittaneelle kassarille ja Leki vaihtaa maalivahtia. Hurjan alun jälkeen peli selvästi tasoittuu ja maalin makuun pääsee myös vierasjoukkue. Kiekko pomppii hieman onnekkaasti keskelle, josta vierasjoukkue ei erehdy. Lukemista 2-1 siirrytäänkin erätauolle.

2 erä

Toiseen erään Leki tulee selvästi sisukkaampana ja erä meneekin pitkälti vierasjoukkueen sanelemalla tahdilla. Kun Kotijoukkue sortuu jäähyilyyn, iskee Leki ensin ottelun tasoihin ajassa 28:03 ja hetkeä myöhemmin kahden miehen ylivoimalla jo vierasjohtoon 2-3. Ketkolle kertyy toisessa erässä peräti 18 torjuntaa. Muuta mainittavaa ei toiseen erään mahtunutkaan.

3 erä

Kova halu jatkaa voittojen tiellä huokuu HiHon joukkueesta kolmannen erän alussa, mutta kun et itse tee, niin kaveri tekee ja näin tätä surullisen kuuluisaa fraasia päästään jälleen todistamaan. Leki siirtyy jo kahden maalin johtoon ajassa 50:11. Vierasjoukkue ottaa ottelun ensimmäisen kaksi minuuttisen ja kotijoukkue pääsee vimmatusti hakemaan kavennus osumaa. Ylivoima ei tuota tulosta, mutta heti ylivoiman päätyttyä kotijoukkue pääsee kolmen pelaajan turvin survomaan kiekon maaliin. Tilanne kutkuttava 3-4. Eikä aikaakaan kun kuten niin monta kertaa (10 kertaa) aiemminkin Mikko kulju ottaa joukkueen reppuselkään ja piiskaa pikkumustan ohi Leki maalivahdin ja tuo peli ilon jälleen kotijoukkueen aitoon. Peli tasan 4-4!! Tämä kaikki tapahtuu ajassa 54:18. Loppu minuutit ovat erittäin vaihe rikkaat ja molemmilla joukkueilla on paikkansa painaa kiekko maaliin ja viedä sarjapisteet povitaskussa kotiin, mutta vierasjoukkueen ylärimaa lähemmäksi ei kiekko enää mennyt.

JA

Seuran ensimmäinen jatkoaika tälle kaudelle alkaa lupaavasti, kunnes hieman hepposin perustein vierasjoukkueelle vihelletään rangaistuslaukaus. Tämän Ketko poistaa näytös tyyliin ja saa vastustajan näyttämään lähinnä hölmölle. Jatkoaika jatkuu tasaisissa merkeissä, kunnes vieraat pääsevät ylivoimalle. Tätä ei kotijoukkue enää kestänyt ja vieraat painavat mustan pussiin ja kirmaavat kohti kotia. Pelikello pysähtyy aikaan 64:21 ja kaksi sarjapistettä lähtee lempäälään luvuin 4-5.

Joonas Ketko 55 torjuntaa

Mikko Kulju. Mies on ilmiliekeissä

Elias Tuominen Aina nautinto nähdä länki puikot

Patronen voisi opetella kellon

Kotivoitto uupuu edelleen

Mänttärille ei maistu

Kokoonpano:

Ryhänen – Mäkinen – Herranen

Söderberg- Sivula

Kulju – Könönen – Patronen

Järviö – Lehtinen

Tuominen – Mänttäri – Peltonen

Kokkonen – Myllylä

Maalissa Ketko, varalla Lustig

HiHo – Leki 20.10.2019
Siirry sivun alkuun