HiHo – LeKi 5.10.2019

Päivällä paistoi aurinko, mieli oli virkeä, linnut lauloivat.
Illalla satoi vettä, oli kylmä ja pimeä, linnutkin lensivät (tietämättöminä siitä aiheutuvista haitoista maapallollemme) kohti etelää. Ne tietävät, että ei tämä tästä ennen kevättä paremmaksi muutu.
Pelipalaverissa, jonka Juha “Koutsi” Sivula joukkueelle piti, haettiin Lempäälän paikallislehden Lempäälän-Vesilahden Sanomien lööpeistä vihiä vastustajasta. Ruukieilla alkoikin naamat muuttamaan väriään, kun powerpointista pamahti tieto “ylivahvasta pelaajareservistä”. Kuitenkin vielä kadehdittavampi ilme oli rahastonhoitajallamme, kun tieto vastustajan “ylivahvasta taloudesta” osui Elias “kirstunvartija” Tuomisen silmiin. Mistä mahtoikaan alkamaan haaveilemaan.
Ihmettelyn jälkeen apinat olivat valmiit illan kamppailuun.

ERÄ 1
Ottelu alkoi tasaisen vauhdikkaasti, vaikka apinat kerkesivät vierailemaan
jäähyaitiossa kahdesti ennen punalampun syttymistä. Alivoimapeli toimi mallikkaasti ja seuran Konsta “power nap” Könönen pääsi johdattamaan HiHon yksilösuorituksellaan 1-0 johtoon. Sitten tapahtui kummia. Ennen Mestiksessa kiekkoillut Lempäälän Kisa teki jotain, mitä moni ei lempääläisistä kiekkoilijoista ole uskonut (ainakaan seuran reeneissä nähnyt). Leki oli tehokas ja teki kaksi maalia putkeen. Tästä ei Ville “lämmy” Tikkanen pelästynyt, vaan naulasi kiekon yläkulmaan Tomi “Mäxä” Mäkisen sekä Juha “Jupo” Sivulan esityöstä. LeKin hallitseman erän jälkeen tauolle 2-2 lukemissa.

ERÄ 2
Harvinaista kyllä, toiseen erään lähdettäessä ei oltu 5 maalia perässä, mutta 2 minuutin jälkeen alivoimalla napsahti. Tätä seurasi ylivoima, sekä Juha “Subban” Sivulan lyöntilaukaus grogilasin korkuisena vastustajan molkken patjan yli, myös hanskan ali. Loppu erässä sorruttiin jäähyilyyn, millä harvemmin voitetaan edes kakkosdivarin pelejä. Kaveri oli tyly ja naulasi kaksi kiekkoa maalikehikkomme sisäpuolelle. Tauolle 3-5 tilanteessa.

ERÄ 3
Toisella erätauolla kopissa tsempattiin kovaa ja takaa-ajon onnistumisesta oltiin varmoja. Taisteluinto koki kolauksen ajassa 43.22, kun LeKi teki kuudennen maalin. Tämän jälkeen koitettiin vaihtaa isompaa vaihdetta silmään, mutta siinä ei onnistuttu. Joukkue onnistui nollaamaan turhien jäähyjen aiheuttamat alivoimat ja siinäpä kolmas erä olikin.

Kommentti katsomosta Tommi “matti” Ilmoselta: “Niin kauan peli näyttää hyvältä, kunnes se hävitään”


Antti “#4” Lustig – Uskomattomia venytyksiä ja torjuntoja
Ville “lääkäri #1” Tikkanen – Vahvaa kamppailua sekä voimakas lyöntilaukaus
Lauri “Söötti” Söderberg – Jellonan arvoisia suorituksia
Niko “Dee” Lehtinen – Ottelun jäähykuninkuus
Eetu “Kikka” Kokkonen – Ei jäälle, jos on jo 5 omaa pelaajaa!
Arttu “HK” Saarinen – 0+0 = 0

Kokoonpano: Hobbydeed

HiHo – LeKi 5.10.2019
Siirry sivun alkuun