Kisa-Eagles – HiHo 6.10.2019

Sunnuntai, se jokaisen lempipäivä. Rauhallista ja ei kiire mihinkään. Paitsi HiHolla. Eilisen pelin jälkeen osa oli päättänyt jäädä nukkumaan Koppalle ja osa kävi pyörähtämässä kotona. Lauantain pelin päättymiseen jälkeen oli 12h aikaa siihen, että lähdetään seuraavaan taistoon. Siirrytäämpäs siihen.

1 erä.

Somevastaava nosti esille “härkäviikonlopun” -käsitteen lauantain tiedotteeseen, mutta sunnuntaina härkiä ei enää näkynyt. Peli muistutti enemmänkin eläkeläisten sunnuntaista retkiluisteluretkeä Näsijärvelle, vain eväät puuttuivat. Ville “tikkari” Tikkasella oli karkkia niin se ajaneen saman asian. Sitten ajassa 6:02 keskisuomesta Singaporen kautta Tampereelle saapunut ja savolaisen pelityylin omistava Eetu “Kikka” Kolmonen päättikin ampua eikä vain naaatiskellut. Eetu on siitä poikkeuksellinen yksilö, että hän ei opi kantapään kautta vaan toteuttaa pelityyliään uskollisesti illasta toiseen. Koppan viisain mies Tommi “Masa” Einstein totesikin kerran, että toiset oppii tekemällä, toiset kuulemalla, toiset kirjoittamalla, toiset näkemällä ja toiset ei opi. Itseään toiseksi viisaimpana pitävä Arttu “HongKong” Saarinen lisäsi tähän, että “ei lisättävää”. Niin, se KikkaKolmosen laukaus. Siitähän tuli rebound eli paluukiekko ja Eetu teki siitä maalin. Upeaa. Johtoon. Maalista seurasi koko valtakunnan iennäyttely, koska eihän tätä voisi uskoa todeksi. Myöhenmin sitten annettiin Kisalle saumaa ja päästettiin se tasoihin. Erätauolle kutkuttavissa 1-1 tasalukemisessa.

2 erä.

Erätauolla Miikka “Peukku” Mänttäri latoi Villeltä saamiaan karkkeja naamariin ja kuunteli Juha “Pükki” Sivulan julistusta. Mitähän tuon lasittuneen katseen alla mahtoi olla mielessä. Toinen erä alkoi siitä mihin edellinen päättyi, Kisan maalintekoon. Pieni nukahdus omassa päässä ja useampi hihoapina seuraa vierestä, kun kiekko ujutetaan Antti “Ludwig” van Beethovenin taakse. Vaihtoaitiossa Joonas “mainosfaija” Ketko mietti, että hän olisi ehkä venynyt tuohon samalla tavalla kuin edellisen päivän työvuoroonsa. Toinen erä oli HiHon puolesta selkeästi vauhdikkaampi kuin ensimmäinen ja Kisalle satoi jäähyjä. Ylivoimista huolimatta maalinteko ei maistunut ja paras paikka olikin varmaan Mänttärin läpiajo tai 3vs1 hyökkäys, josta Elmeri “KooVeeGee” Peltonen kokeili meneekö kiekko läpi maalivahdin logon. Ei muuten ollut ainut, joka kokeili.

3 erä.

Kolmannessa erässä alkoikin sitten sunnuntaimarkkinat. Maaleja tuli kuin kilpailevia tarjouksia huutokauppakeisari Palsanmäelle Hirvaskankaalla. Ensimmäisenä huutamisen aloitti HiHon viimeisin ruukie Eetu “mikä Hobbydeed” Patronen. Lyhyehkön kulmapainin päätteeksi HD nousee terävin piirroin maalinkulmalle ja nostaa kiekon hattuhyllylle. Ensimmäisen-toisen-kolmannen kerran toteaa huutokauppakeisari. Tästä innostuneena jokainen hiholainen käy kokeilemassa paksuine lompakkoineen maalintekoa ja edes paperimiehet eivät siinä onnistu. Sitten maaliputkessa oleva Juha Puuilo käy napauttamassa kiekon kilven alle ja HiHo tasoihin. Sitten olikin Kisan vuoro tehdä pari maalia ja taas oltiin taka-ajossa. Vaihtoaitiossa Veli Kulju korjaan Mikko laskeskeli montako maalia oli tehnyt tänään. Laskennan ammattilainen Lauri “laskuri” Söderberg yritti auttaa Mikkoa, mutta tuntui vain sekoittavan funktioillaan. Eihän siitä päässälaskusta lopulta mitään tullut ja seuraavassa vaihdossa Mikko päättikin korjata asian tekemällä maalin. Kauden -entiedämonesko- maali syntyi läpiajon päätteeksi hieman huvittavaan ratkaisuun. Selkeästi samalle hyllylle tarkoitettu laukaus kuin Patrosella, mutta kiekkohan syöksyi suorana laserina jäitä lipoen maalin alaläskiin. Se olikin sitten HiHon viimeinen maali. Kisa teki vielä yhden ehkä toisen ja loppulukemat 4-7.

Kotiin viemiseksi ei jäänyt kuin Ludwigin revennyt nivunen ja Ryhäsen kymppikori.

Positiiviset ja rakentavat palautteet

Eetu “Kikka” Kolmonen – maali se on maali se on

Mikko “Vorsa” Kulju – vaikka sama

Juha “v*ttu” Sivula – määki oon rapu

Antti “Antti2” Ryhänen – ei maalia ja kymppitilin avaus

Antti “Antti1” Suokas – ei annettavaa

Antti “Antti4” Lustig – kaikki Antit vaan tänne

Kokoonpano:

Ryhänen – Tikkanen (A) – Herranen

Sörsselsön – Pukki

Kulju – Könönen (C) – Patronen

Lehtinen – Kokkonen

Mänttäri – Mäkinen – Peltonen

Peltomäki – Suokas (A)

Tuominen – Mäntylä – Kaunisto

Kisa-Eagles – HiHo 6.10.2019
Siirry sivun alkuun