KooVee II – HiHo 12.10.2019

Lokakuinen lauantai ja täpötäysi Hakametsä. Tai ainakin sen parkkipaikka, mutta varsinaista koitosta eksyi seuraamaan hieman maltillisempi määrä yleisöä. Ehkä kolmoshallissakin oli peli.
Otteluiden ensimmäiset minuutit ovat tällä kaudella olleet seuralle hankalia, joten yhteisesti päätetään panostaa pelin alkuun. Qatarin yleisurheilun maailmanmestaruuskilpailuista on pistetty merkille, että sadalla metrilläkin kannattaa juosta heti alusta täysillä.

1.erä
Panostus kannattaa ja ensimmäiset kymmenen minuuttia homma näyttää välillä jopa hyvältä. Muutama jäähykään ei tapa tunnelmaa, sillä Mikko “Rookie” Kulju karkaa alivoimalla läpiajoon ja laukoo kiekon jäitä pitkin maalin alakulmaan samaan tyyliin kuin viikkoa aiemmin Kangasalla. Huhupuheiden mukaan tällä kertaa kuitenkin tarkoituksella. Maalinjälkeinen hyvän olon tunne ei kauaa lämmitä, sillä puoli minuuttia myöhemmin Koovee tasoittaa ottelun kahden miehen ylivoimalla. Hetkeä myöhemmin Koovee tekee toisenkin ylivoimamaalin, mutta Konsta “Kalpa” Könönen käy kertomassa tuomareille oman mielipiteensä tilanteesta ja lopputulemana maali hylätään. Erätauko ja taululla 1-1.


2.erä
Ehkä sadan metrin juoksu ei olekaan rinnastettavissa jääkiekkoon. Niin tai näin, 11 sekuntia toisen erän alusta ja peli 1-2. Ja sitten 1-3. Valmennusjohto korosti erätauolla jäähyttömyyden tärkeyttä ja siitä pidettiin kiinni. Juurikaan muusta ei. Antti “YyKaaKooVee” Lustig tekee rikkinäisellä nivusellaan yllättävän rohkeita venytyksiä, mutta ei silti ehdi kaikkien kiekkojen tielle. Lähestyttäessä toisen erän loppua Koovee johtaa neljällä maalilla. Antti “jotain on muutettava” Ryhänen poikkesi alkulämmöillä tavoistaan suuntaamalla ulkoilmaan tuulipuku niskassaan. Lämmitellyillä lihaksilla jaksoi sutia kiekon maaliin vielä toisen erän lopussa. Lukemat 2-5 ja tauolle.


3.erä
Toisella erätauolla mieltä piristetään mahdollisuudella “Kooveepaniikkiin”, joka siis tarkoittaa totaalisulamista ottelun viime hetkillä. Tämä tiedostaen HiHo lähtee kolmannen erän takaa-ajoon. Alkajaisiksi pari jäähyä, mutta niistä huolimatta Kulju2 kaventaa alivoimalla tilanteeksi 3-5. Toiset tekee alivoimalla ja toiset ylivoimalla, HiHo siis jälleen kolme maalia perässä. Kapteeni Könönen kaventaa maalineduskahinan jälkeen eron vielä kertaalleen kahteen, mutta lopussa ei ihmeitä enää tapahdu: muutama ylivoima puolin jos toisin ja valotaululla pelin päättyessä 4-7.

Antti Lustig – 46 torjuntaa

Mikko Kulju – 2+1

Antti Ryhänen – Hyvä lämpö ja 1+0

Avausvoitto uupuu yhä

HiHon jäähyaitio

Kulju Mikko – saa tehdä vaikkei olis alivoima

Kokoonpano:
Ryhänen – Tikkanen – Herranen
Tuominen – Sivula

Kulju – Könönen – Mänttäri
Kokkonen – Söderberg

Peltonen – Mäntylä – Myllylä
Peltomäki – Lehtinen

Maalissa Lustig, varalla Hietaranta

KooVee II – HiHo 12.10.2019
Siirry sivun alkuun