Pyry Ak-Hiki-Hockey 28.09.2019

Lauantai-ilta. Mouhijärvellä alkamassa rautaliigan ottelu Pyry akatemia vastaan Hiki-Hockey. Hiho lähtee hakemaan uutta kauden aloitusta viime viikon niukka tappio mielessään. Ilmassa on spektaakkelin ainekset..

1.Erä

Hiho lähtee väkevästi otteluun ja ottaa pelin komennon isännän ottein. Seura hallitsikin erän tapahtumia ensimmäiset kaksi vaihtoa. Seuralle tuli hyvän olon tunne. Ensimmäinen erä Pyrylle 5-0.

2.Erä

“Nolla viis, siitä viis” totesi seura erätauolla ja ja lähti eeppiseen takaa-ajoon. Uudet ketjukoostumukset alkoivat löytää toisiaan ja Hiho alkoi ottamaan hallintaa itselleen. Pelin avasi Jämsän kiekkosusien kasvatti Antti Ryhänen kauniin ylivoimakuvion päätteeksi. Lisää seurasi, kun ykköskentällinen ja Kapu pyöräyttää pelin 5-2:een. Eikä aikaakaan, kun Ruoveden oma poika Mikko Kulju veivaa komean soolomaalin alivoimalla ja peli on 6-3! Mikko on vaarallinen. Mikko päättääkin tehdä vielä yhden tähän erään ja laittaa pelin 7-4 tilanteeseen! Seura lähtee varovaisen toiveikkaana tauolle. Ärkkele, me voidaan ehkä voittaa tää peli.

3.Erä

Putin ja Kapu keitti hyvät Kärmes-Keitokset erätauolla ja Hiho näyttikin viimeisessä erässä joukkuuelta, josta löytyi tunnetta ja henkeä. Klip klap ja flip flap kaikui mouhijärvellä, kun seura laittoi parastaan. Kiekko on pyryn maalissa! Idän pikajuna Juho Herranen laittaa vastustamattomasti kiekon Pyryn maaliin. Erittäin vahvan depyytin Hihon paitaan tehnyt Eetu Patronen kaventaa vielä 7-6 ja nämä jäävätkin ottelun loppulukemiksi. Seura tarjosi ainakin viihdettä koko rahalla perkele! Paljon jäi vielä parannettavaa seuralla mutta suunta on ylöspäin ja positiivisia asioita alkoi löytymään pelin edetessä ja mikä tärkeintä joukkuehenkeä alkoi näkyä!

3. Jellonaa! Eetu Patronen

2. Jellonaa! Mikko Kulju

1 Jellona! Konsta Köpönen

Tappion syy on löytynyt: Tuomarit 3 lammasta.

Kokoonpano:

Eetu Patronen – Konsta Köpönen – Mikko Kulju

Lauri Söderberg – Juha Sivula

Antti Ryhänen – Ville Tikkanen – Juho Herranen

Eetu Kokkonen – Juuso Järviö

Tomi Mäkinen – Niko Lehtinen – Lassi Mäntylä

Antti Suokas – Jere Peltomäki

Elmeri Peltonen – Sami Kaunisto – Vertti Myllylä

Pyry Ak-Hiki-Hockey 28.09.2019
Siirry sivun alkuun