KPK – HiHo 29.11.2019

Hei moro ny!
Vuoden 2019 marraskuun viimeinen ottelu alkaa siirtymisellä Mänttä-Vilppulaan (lue metsän siimekseen). Piinalliset lumihiutaleet kiusaavat matkaavaa karavaania ja herättävät raivoa jo liikenteessä. Latausta siis riittää, ettei vaan ekassa vaihdossa napsahda…

1.Erä
Ei napsahtanut. Tien päällä hankittu lataus kerettiin tyhjentämään kopiin puolen tunnin mittaisen jään hoidon aikana. Juho ”bemmi-ammari” Herranen muuten nautti salaa liukkaasta ja lumisesta kelistä revitellen takavetoistaan. On mahtanut unohtua raiteet tieltä ja jäältä. Herraa ei yleensä näe kaukalon vasemmassa laidassa, mutta tänään sekin oli mahdollista. Hämmensikö tämä eriskummalinen käytös seuran miehiä jättämään työnteon kokonaan Herskalle? Vai se, että ottelua ennen ei makkaraa tarjoiltu. Rookie-Antti osasi kertoa, että grilliä vasta sulateltiin jää peitteen alta. Olisi voinut luulla, että tämän vuoksi seura olisi ollut jäällä nälkäinen. Ei ollut.

2. Erä
Arttu ”Molotovin cocktail” Saarinen on muuten asustellut pelon sekavissa tunteissa entisen Britti-impperiumin Aasian kakkoskorin maassa. Hänellä ei riittänyt rahkeet ykköskoriin (lue Singapore), vähän sama asia kuin syöttöjen kohdilla peleissä. Peukku-Arttu on pienestä paikallisesta hämmennyksestä johtuen siirtyny Vietnamiin kuvaamaan ruoka blogiaan. Ravut ja muut äyriäiset ovat mitä ilmeisemmin tehneet miehen menttaalli puolelle hyvää ja lisänneet seuraajia sosiaalisessa meediassa. Toisiko Arttu auringon mukanaan joulukuussa? #kulinaristimatkallaaasiassa #thumbsup

3. Erä
Paikallinen yleisö oli alkanut humaltua Räikkösten vaikutuksesta. Harmaa marraskuu on vaaninut seuran lisäksi myös muita… 4-0 tilanteessa kapteeni Könönen päätti ottaa seuran harteilleen ja iski kaksi kertaa kiekon maalin perukoille. Köntsä <3 alusti myös alkukauden Komeetta-Kuljun viuhautuksen aloitusvoitolla. Tässä vaiheessa kotijoukkue painoi paniikkinappia ja otti kahden minuutin jäähyn. Joonas ”on sitä oltu paremmassakin kunnossa” Ketko otettiin aition puolelle puhaltamaan ja seura 6-4 yv:lle. Hyvästä kolmannen erän tasonnostosta saadut onnistumiset antoivat viimein valoa tunneliin. Kiekko saattiin onnellisesti paineen alla hyökkäysalueelle, jolloin Miikka ”kolmio vastaava” Mänttäri astui kuvaan. Kiekko pikku lätyllä väärän joukkueen lapaan ja kaveri läpi ajoon. Ottelu päättyi lukemiin 5-3.

”Ei paska pöyhimällä parane” – Juhani Tamminen

Lampaat
Lääkäri#3 – baanikakku vai käpykakku.
Koistinen – monelta pitikään lähteä?
Esko 2.0 – varamailan varamaila!

Leijona
Rookie-Kulju – ammattimaiset otteet alusta loppuun.
Joonas “Daddy Cool” Ketko – takareiden krampit eivät hidastaneet. Nähtiin uran nopein 40m spurtti sekä ihailtavaa mailapeliä.
Konsta “uudistaja” Könönen – heräsi powernäpeiltä kolmannessa.

KPK – HiHo 29.11.2019
Siirry sivun alkuun