Uplakers-Hiho 2.11.2019

Lauantai päivä, ylöjärvi, Uplakers . Peli klo 14, sopii muuten Hiki-Hockeylle, sillä illalla olisi tiedossa pikku saunailta. Seura on hyvällä tuulella. Pelataan peli alta pois.

1.Erä

Hiho lähti taistoon 2-ottelun pisteputkessa, joukkueesta huokuu henki ja vaarallisuus tällä hetkellä. Ensimmäinen erä on vahvaa taistelua ja seura ei lähde nöyristelemään, vaikka onkin sarjakärki vastassa. Hiho vie ensimmäisen erän nimiinsä 1-0 Elias Tuomisen tärkeällä osumalla ja Sammakkomies Antin upeilla torjunnoilla.

2.Erä

Vaikka toista erää tarkastelee seuran värilasein on myönnettävä, että Uplakers oli hivenen parempi toisessa erässä. Näimme hyvin puuduttavia hyökkäyksiä Uplakersilta kerta toisensa jälkeen, mutta Hi-Hockey osoitti sitkeytensä, eikä päästänyt laakeireita karkumatkalle. Hyvää venymistä seura! Sammokkomies torjunnoillaan ja Miikka Mänttäri maalillaan. Toinen erä päättyy lukemiin 2-2.

3.Erä

Kolmannessa erässä jokainen Hihon pelaaja näytti, että löytyy luonnetta ja kiveksiä. Seura oli taas hieman purjeessa, mutta pystyi luomaan vaarallisia tilanteita laakereiden päähän, pitkienkin puolustustaisteluiden jälkeen. Joitain paikkoja seuralla oli lopussa voittomaaliin, mutta kyllä siinä niin kävi, että Sammakkomies torjui Hihon jatkoajalle. Kolmas erä ei maalia kumpaankaan päätyyn.

Jatkoaika

Eetu Kokkonen laukoi sydämmensä kyllyydestä lakersille voiton 3-2 jatkoajalla. Piste kotiin ylöjärveltä hyvä suoritus. Seura saunoi pelin jälkeen väkevästi. Henki hyvä. Hyvä jatkaa!!

Elias Tuominen- Hieno tahtomaali ja hyvää taistelua
Miikka Mänttäri- 1+1
Eetu Patronen- Tärkeää työtä
Antti Lustig- Ei antanut joukkueelle mahdollisuutta voittoon..
Eetu Kokkonen- Räikeä oma maali
Tuomarit

Kokoonpanot:

Antti Ryhänen – Tomi Mäkinen – Juho Herranen

Lauri Söderberg – Juha Sivula

Mikko Kulju – Eetu Patronen – Eetu Kokkonen

Juuso Järviö – Niko Lehtinen

Elias Tuominen – Miikka Mänttäri – Elmeri Peltonen

Antti Suokas – Antti Pakarinen

Vertti Myllylä – Lassi Mäntylä

Uplakers-Hiho 2.11.2019
Siirry sivun alkuun