HiHo – Pyry 7.12.2019

Joulu on ihmeiden aikaa, joten kukaan ei ihmettele kokoontumispaikan siisteyttä. Se on kuin mitään ei olisi tapahtunutkaan, kun Seura kokoontuu paikalle lauantai-illan pelipalaveria varten. Vaikka todellisuudessa tapahtumia on riittänyt. Mutta ei niistä sen enempää, nyt keskitytään peliin. Tai no. Unet ovat syystä tai toisesta jääneet monilla vähiin, joten ajatukset saattavat vielä hieman karkailla muistelemaan menneitä.

1.erä
Odotusten mukaisesti pelin tempo on korkealla tasolla heti ensimmäisestä vaihdosta lähtien. Kiekko ja miehet liikkuvat. Yleensähän HiHolla on harjoitukset perjantaisin, mutta itsenäisyyspäivän takia Hervannan jäähalli oli kiinni, eikä harjoituksia kyetty järjestämään. Ehkä tämä selittää jalkojen tuoreutta? Perjantai pystyttiin käyttämään täysin omatoimiseen harjoitteluun ja akkujen lataamiseen. Kuten arvata saattaa, avausmaalin tekee tietenkin HiHo. Asialla on Niko “Hengetär” Lehtinen, jonka tarkka sijoitus siniviivalta painuu vastustamattomasti ohi Pyryn maalivahdin. Erityismaininta esityön aloitusringistä tehneelle Tomi “kelkkamies” Mäkiselle.

2. erä
Toisessa erässä Nokian Akatemia löytää uuden vaihteen peliinsä. HiHolle pitkä vaihtomatka ei oikein sovi, ja Seura sortuukin jäähyilyyn. Antti4 “urheiluruutu” Lustig pitää kuitenkin HiHon kiinni johtoasemassaan. Erän loppuhetkillä Mikko “sotamies” Kulju onnistui maalinteossa suoraan vapauduttuaan jäähyaitiosta. Tai ei suoraan, mutta kymmenennellä laukauksella. Ansaittu helppo erävoitto HiHolle.

3. erä
Kolmannessa erässä alkoi vahvasti näyttää siltä, että ruukiemaalivahti pelaisi nollapelin. Tätä ei kuitenkaan voida hyväksyä, joten peli 2-1:een. Luvassa jännittävä loppu. Pyry ottaa maalivahdin pois, ja kahden maalin otteluiden erikoismies Mikko Kulju karkaa läpiajoon. Ei maalia. Myöhemmin samassa vaihdossa veli-Kulju kuitenkin osuu. 3-1. HiHo voittaa. Kolme tärkeääkin tärkeämpää sarjapistettä jäävät Sentterin uumeniin.

Antti-Pekka Lustig – Omalla tasollaan
Mikko Kulju – Torstaista selvitty
Tomi Mäkinen – Lentäjähattu puhuu puolestaan

Marraskuinen keli
Pyry Akatemia
Tuomarit

Kokkeli: Hobbydeed

HiHo – Pyry 7.12.2019
Siirry sivun alkuun