Uplakers – HiHo 8.12.2019

Joulukalenterin kahdeksas luukku on avattu ja aatto lähenee päivä päivältä. Edellisen päivän voitto oli saanut leuan ylös ja maitohapot pohkeisiin.

  1. erä

16 tunnin palautuminen ei riittänyt nuorelle ja vetreälle apinalaumalle. Pelin 3 ensimmäistä minuuttia joukkue pyöri Linnanmäen ketjukarusellissa ja herätystä kaivattiin. Hiljalleen jalat saatiin pelin tempoon mukaan, mutta vastustaja iski ensimmäisen. Maali oli rautaliigamaalien perikuva, kun 1,5 metrinen lätty kimposi Lauri “Kassa” Söderbergin suojista hattuhyllylle ohi maalissa olleen Antti “Ludwig XVI” Lustigin. Aivan erän lopussa Juho “Pikkujoulu” Herrasen pesäpallotreenit tuottivat toisessa päässä tulosta, kun Juho päätti komean maalilleajon huitomalla riparin ilmasta Laakereiden verkkoon. Ihme ja kyllä peli tasan 1-1.

2. erä

10 sekuntia Miikka “VMTL” Mänttäri kiskaisee mailan vastustajan naamavärkkiin ja kaveri rankoo ylivoimalla. Ylöjärven töyhtöhyypät yrittävät tosissaan päästää Hikisiä pelaajia takaisin peliin mukaan ottamalla roppakaupalla penalttiminuutteja. Ylivoima kuitenkin takoi päätä betoniseinään. Jos et itse hyödynnä niin toinen aitio hyödyntää. HiHon numero 4 sikailee itsensä 10 minuutin istunnolle ja vastustaja nöyryyttää 18 sekunnissa tyylikkäillä “Kucheroveilla”. 45 sekuntia ja taas soi Lustigin selän takana. Selkäranka on kovilla.

3. erä

Viimeiseen erään tukka putkella ja takaa-ajo mielessä. Mikko “Aina yks” Kulju vapautuu vastustajan harhailusta läpiajoon ja kaima Koivun tapaan, rystyllä kattoon. Maalijuhlat kestivät kokonaiset 11 sekuntia ja HiHon puolustus pyöritetään rusetille. Lakers namuttelee tyhjiin. Mänttäri kiskaisee lohduttoman kääntötirvaisun maalille ja verkko pölisee. Loppu tulos 6-3, eikä siinä sitten sen kummempia. Jalat loppu, pakeilta vedet loppu, kaikki on annettu. Loppu tulee

Juho Herranen – Hyvää raatelua & 1+1
Kapteeni Könönen – Aloitusprosentti 93
Joonas Ketko – Krapula selätetty
Kauppakeskus Elo
Juuso Järviö – Väkivaltainen luonne
Mänttärin heiveröinen maila
Uplakers – HiHo 8.12.2019
Siirry sivun alkuun