Pingviinit – HiHo 12.1.2020

It’s penguins again! Edellisen illan murskavoitto mielessään HiHo-lauma saapui sunnuntaina pelipalaveriin, jossa Juha “koutsi” Sivula yritti tsempata apinalaumaa Balilta käsin? Marraskuisessa tammikuussa se oli lähinnä päänauontaa. Back to Back -pelien toisessa ottelussa on totutusti tunnetta sekä tempoa. Tämäkään sunnuntai ei ollut poikkeus.

  1. erä

Pleksi on irti. Neuvostoliiton aikaiset kaukalorakenteet alkaa vetelemään viimeisiään ja koko Pirkkalan timpurit kutsutaan paikalle tätä hätätilaa korjaamaan. Kuuluttajakin panikoiden pyytää satapäistä (30) pysymään rauhallisina ja istumaan aloillaan tämän tragedian keskellä. Lopulta kaukalo saatiin parsittua kasaan ja trilleri päästiin aloittamaan. Lauantain tuhoavasta startista ei ollut muistikuvaakaan, kun Pirkkalassa kiekko lopulta saatiin jäälle. Joukkue oli pihalla kuin sokea tennispelissä ja pingut siirtyivät johtoon erän puolessa välissä. Apinalaumasta alkoi turhautumisen myötä muuttua gorilloja ja ensimmäisen itkupotkuraivarin toteutti Eetu “skuutti” Patronen, joka tinttasi vastustajaa päähän 2+10 minuutin arvoisesti. Lauri “kassatäti” Söderbergin hankkiessaan itsensä vielä jäähyaitioon huilaamaan, erän loppu pelattiin alivoimalla. Vastustaja nosti hattua ja kiitti. Teki kaksi yv-maalia ja peli frakkilinnuille 3-0.

2. erä

Kapteeni Könönen otti erätauolla ohjat käsiin ja kertoi kädestä pitäen, miten jääkiekkoa pelataan. Ei mikään turha luento, sillä jäälle asteli aivan uusi jääkiekkojoukkue. Takaa-ajon starttasi Juuso “alanahka” Järviö HiHo-uran ensimmäisellä ja raportin myötä viimeisellä heläytyksellään. Seuraavassa vaihdossa Esko “passion” Kulju teki maalin, eikun ei tehnytkään. Muutama minuutti ja Antti “fokus” Ryhänen iski jo viikonlopun kolmannen kaapin. Heti perään Arttu “mielenosoittaja” Saarinen iski ylivoimalla pelin tasoihin! Ulospuhallus. Vastustaja siirtyi johtoon 4-3. Erän loppu menikin sitten ihmetellessä, miksi pinviinit taas johtaa vaikka juuri kirittiin tasoinin.

3. erä

Pisteet Pirkkalasta tuli kaivaa vaikka väkisin. Tällä mentaliteetilla joukkue asteli kaukaloon, mutta selvää ylilatausta joukkueella oli, koska peli ei kulkenut millään. Yksi maali oli kuitenkin tehtävä ja sen onnistui sivaltamaan Miikka “viislonkeroo” Mänttäri, joka alkaa pikkuhiljaa nostamaan tasoaan kohti kevättä. Erän loppuun apinat ja pingviinit tappelivat raivoisasti, mutta kummankaan kädet eivät nousseet kohti kattoa summerin soidessa. Toisessa tammikuun tasauksen kamppailussa siirryttiin jatko-ajalle.

Jatko-aika

Tätä on treenattu! 3v3 kuuluu HiHon bravuureihin, ja se nähtiin noin 7 sekunnin kohdalla kun kapteeni Könönen puristi itsensä läpiajoon, mutta vastustajan kassari veti pidemmän korren. Myös Mänttäri oli kuuma veitsi voissa ja luiskahti pingviinipakittajien välistä läpiajoon. Riparimaalit on kuitenkin ilmeisesti liian rumia, sillä Miikka päätti luistella kulmaan riparia karkuun. Jatkoaikakin on maaliton ja ottelu muuttuu tuttuakin tutummiksi kakkurankkareiksi. Joukkueen vispaukset olivat lähes jumalaisia verrattuna vastustajan mielikuvituksettomiin siipaisuihin. Ensin Patronen lirautti längeistä, sitten Ryhänen vatkasi kumin pussiin ja lopuksi Könönen ratkaisi ottelun pitkällä rystyllä. Kiekkojumalat ovat kironneet kuitenkin erään laumamme apinoista. Tällä kertaa Tomi “mikäsiinänyo” Mäkisen ujutus pysähty koppari Lustigin kasaamaan lumivalliin. Pray for Mäksä. Viikonloppu ja viisi (5) pistettä pinguilta. Kelpaa kun on kelvattava. Edelleenkään HiHo ei ole hävinny 2020-luvulla. Tämän on oltava meidän vuosikymmen!

Jere “toimari” Peltomäki – Ei ainuttakaan hävittyä ottelua penkin takana

Miikka “limanuljaska” Mänttäri – 1+1=2

Juuso “manuaali” Järviö – Rautaliigan avausmaali ja huutosyöttö

Pirkkalan Tsaarinaikainen kaukalo

Mäksää kiduttavat rankkarisaatanat

Juha “vyölaukku” Sivula – Balin terveiset

Pingviinit – HiHo 12.1.2020
Siirry sivun alkuun