HiHo – KAhma 01.02.2020

Seura lähtee hakemaan revanssia keskiviikolta. Joukkueen keskittymisessä on kuitenkin havaittavissa puutteita, sillä Hiki-Hockey on aloittanut latautumisen kyykkään. Hoidetaan välttämättömyydet silti alta pois.

1.Erä

Seura pelaa aika huonon ensimmäisen erän. Bin laden on kuitenkin mies paikallaan ja seura häviää ensimmäisen erän vain 2-1. Juho Herranen tasoittaa lyötilauksella oppineen lääkärin Lassi Mäntylän ja johtaja Saarisen esityöstä. Erätauolla kopissa oli masentunut ja luovuttanut joukkue.

2.Erä

Toinen erä oli jo vähän parempi, Seura sai jo vähän maalejakin tehtyä. Mäxä on perkeleenmoinen pelimies ja tekee tärkeän maalin ylivoimalla, taas johtaja Saarisen syötöstä. El Patron! rankaisee isosti kaverusten Ryhä ja Könö syötöstä. Ryhä tekee maalin, mikä suoritus! Hyvä Antti, Hyvä Eetu! HiHo taistelee voitosta. Kalevan tavoitelluin poikamies Sami Kaunisto maalaa maalin oppineen lääkärin Lassi Mäntylän ja Tammelan tavoitelluimman poikamiehen Esko Kuljun passeista. Raportin laatijan kirjanpidon mukaan Hiho johtaa 5-4.

3.Erä

Kolmanteen erään Hiki-Hockey lähti kaljan- ja kyykän kiilto silmissään ja ärkkele seura pelaa kauden parasta peliä! Aivan mieletön viimeinen erä! Jokainen pelaaja pelasi rohkeasti ja taisteluilme oli kunnossa. Hienoa nähdä. Tällä pelillä seura voittaa kenet tahansa 2-divisioonan puitteissa. El Patron viimeistelee ja Ryhä tarjoileen 6-4 HiHolle. Loppulukemat 7-4 tekee Kapu. El patron ja Ryhä juonivat kyseiseen maaliin esityön. Hyvä jätkät tästä on pirun hyvä jatkaa kohti pleijareita.

El Patron

Antti Ryhänen

Konsta Könönen

Antti Lustig

Tuomarit

Joonas Ketko

HiHo – KAhma 01.02.2020
Siirry sivun alkuun