HiHo – Kisa-Eagles 29.2.

Eilisiltainen kiperä tappio niskassa apinalauma oli lauantaiaamupäivänä tutussa paikassa. Selkä seinässä ja kesälomakuilun partaalla. Tunnelma koppalla oli käsinkosketeltava, ilmassa suuren urheilujuhlan tuntua. Kauden jatkaminen sunnuntaille oli jokaisen mielessä, vaikkakin valtaosa seuran jäsenistä oli hyvin epävarmoja kyvystään pelata jääkiekkoa kolmena (!) peräkkäisenä päivänä. Kahvit naamariin ja ei muuta kuin lintujahtiin.

1.Erä

Ottelu alkoi lupauksia herättäen, kun Kisa pakotettiin rikkomaan jo reilun kahden minuutin pelin jälkeen. Ylivoima oli kuitenkin edelleen yhtä hyvää kuin koko kauden ajan, eli ei kovin. Tovi erän puolenvälin ylittymisen jälkeen seuran kauden 2019-2020 sisäisen jäähypörssin ykkösnimi Miikka ”Raffi Torres” Mänttäri latasi kauden neljännellä taklauksellaan itsensä toistamiseen viikon sisään istumaan kymmenminuuttista. Viimeisimpien tietojen mukaan tämä ruudinkeksijä päätti itse henkilökohtaisesti pitää huolen siitä, että kevätsaunalla riittää juotavaa. Erän loppupuolella Eagles käväisi johtoasemassa, kunnes Juho ”Koukku” Herskanen niittasi Puistokemisti Ryhäsen silmää hivelevän esityön päätteeksi kiekon ylänahkaan. 1-1 tulos ensimmäisen kolmanneksen jälkeen.

2. Erä

Kisan siirryttyä 2-1 johtoon nähtiin jotain, mitä Sentterin jäähalli ei ole yhdessäkään Hiki-hockey nimisen jääkiekkojoukkueen kotiottelussa nähnyt. Seura nimittäin tappoi puolitoista minuuttia 5v3 alivoimaa. Tästä saadun momentumin sisuunnuttamana Raimo ”Sami” Vormisto päättikin ottaa muutaman minuutin päästä yhden jäähyn lisää. Lähes päällään seissyt Antti Tampereelta kesti kuitenkin tämänkin. Viimeisen vitosen aikana seura päätti lopettaa vastustajansa säälimisen ja antoi vihdoin KauppisKallelle luvan tehdä maalin. Kallen tulikuuma lapa sivalsi muutamien (laskelmoitujen) sattumien kautta kiekon tehtaantakuulla Eagles-verkon perukoille ja jälleen erätauolle kutkuttavassa tasatilanteessa.

3. Erä

Viimeisessä erässä seura taisteli urhoollisesti, mutta joutui tällä kertaa tunnustamaan Kisa-Eaglesin paremmaksi joukkueeksi. Loppulukemiksi 2-4 ja HiHon unelma voitetusta playoff-ottelusta siirtyy ensi kaudelle. Seura kiittää Kisaa hyvistä taistoista.

Sitten vielä allekirjoittaneen loppusanat ja kiitokset. Ensimmäisenä suuri kiitos niiden suuntaan, jotka seuran paitaan eivät enää ensi kaudella pukeudu. Aivan mahtavia pelaajia ja persoonia, joita jäädään koppalla lämmöllä muistelemaan. Toinen kiitos HiHon puuhamiehille ja vastuuhenkilöille. Ilman teitä ei olisi meitä. Ja viimeisimpänä muttei suinkaan vähäisimpänä kiitos kaikille, jotka olitte mukana pelin jälkeisissä olympialaisissa. Jälleen hyvä osoitus siitä kuinka loistava yhteishenki tämän(kin) kauden joukkueessa oli. Näillä puheilla ei muuta kuin ensi kautta kohti!

Esko Kulju – Soturin lailla mukana viimeistä kertaa

Antti Lustig – Noin kolmesastaaviisikymmentä torjuntaa

Lassi Mäntylä – Koko kausi ilman raportteja (?)

Juha Sivula – 0+0=0

Miikka Mänttäri – Kauden lammaspörssin kärkipaikka näytöstyyliin

Konsta Könönen – Olympialaisissa ongelmia kupin käännön kanssa

Kokkeli:

Ryhä – Maila – Herska

Janhu – Julma

Eesau – Könö – Mantha

KauppisKalle – Pakara

Vormisto – Mebus – D

Söde – Kikka

Mortti

Maalissa Lysti, varalla Keku

HiHo – Kisa-Eagles 29.2.
Siirry sivun alkuun