Kisa-Eagles – HiHo 28.2.2020

It’s Playoff-season! Se on perjantai ja trillerin ensimmäinen osaottelu pelataan lähes täyteen pakatussa tipusten kotiluolassa Kangasalalla. Kangasalalle saavutaankin nälkäisinä metsästämään lähihistorian ensimmäistä playoff-voittoa. Seura on myös koko viikon ahkerasti hionut sarjan paskinta ylivoimaa ja tänään varmasti moni osaakin jo arvata mitä on tarjolla. 

  1. Erä

Erä ehtii vanheta alle minuutin, kun seura pääseekin jo kokeilemaan ensimmäisen kerran ylivoimaansa…noh aina ei voi onnistua ja peli jatkuu. Ylivoimaa päästään kuitenkin yrittämään vielä kahteen otteeseen tämän jälkeen, mutta ei se paska pöyhimällä parane ja peli jatkuu 0-0 tilanteessa vielä ensimmäisen kympin jälkeen. Ajassa 13:23 alkaa kuitenkin tapahtua, kun Juha “pleksin kautta” Sivula päättää esimerkillisesti lahjoittaa kiekon katsomoon saapuneille HiHo-kannattajille. Tämän seurauksena Juha marssii boksiin ja seuran alivoima pistetään ensimmäistä kertaa koetukselle. Kisan ylivoima on kuitenkin tällä kertaa liikaa ja vastustaja rokottaa. Kauaa ei kuitenkaan tarvitse odottaa, kun kukapa muukaan kuin Miikka “tohtori3” Mänttäri sivaltaa pelin tasoihin. Yksi kiekko ei kuitenkaan riittänyt HiHo-kannattajille ja erän loppuun Juha vippaakin vielä toisen katsomoon. Aivan helvetin mukava jätkä! 1-1 tilanteessa seuraavaan erään. 

2. Erä

Yksi ei kuitenkaan tänään riitä myöskään Mänttärille ja mies painaa jo ottelun toisen osumansa komeaan tapaan, tämä äijähän on todellinen eläin! Erän puolenvälin jälkeen nähdään kuitenkin jotain aivan käsittämätöntä, kun Lauri “kassatäti” Söderberg painaa hanskat jään pintaan ja tuttuun tapaan etsii tanssikaveria, tipu ei kuitenkaan innostunut painista yhtä lailla ja seura siirtyy alivoimalle. Erä kuluukin kokonaisuudessaan paljolti boksin saranoita vingutellessa ja kolmanteen erään siirrytään 3-2 tappiolla. 

3. Erä

Viimeisessä erässä apinoiden pakka hajoaa kuitenkin totaalisesti ja seura jää täysin maaleitta kolmannessa erässä. Ensimmäinen ottelu päättyy Kisa-Eaglesin 5-2 voittoon. Murheenkryyneiksi osoittautui 20 boksissa vietettyä minuuttia sekä tipusten tulinen ylivoima. Paska reissu, mutta tulipahan tehtyä. 

Ville Tikkanen – 100 peliä täyteen!

Antti “Antti3” Lustig

Mänttäri

Zebras

Katsomo vippailu

Kisan yv

Kisa-Eagles – HiHo 28.2.2020
Siirry sivun alkuun