Hiki-Hockey

Teekkareiden urheilu- ja voimailukerho ry

Tampereen teknillinen yliopisto

 

 

Hiki-Hockey on Tampereen teknillisen yliopiston opiskelijoista koostuva jääkiekkojoukkue. Aloitamme kautemme 2014-2015 Hämeen alueen III-divisioonassa ja olemme asettaneet tämän kauden tavoitteeksemme nousun takaisin II-divisioonaan. Joukkueen pelaajien vaihtuvuus on ollut runsasta, koska moni pelaaja on lopettamassa uraansa Hiki-Hockeyssa valmistumisensa takia. Tällä kaudella mukaan liittyi 8 uutta pelaajaa, joten joukkueessa on nyt noin 30 pelaajaa.

 

Joukkueemme osallistuu ensi keväänä järjestettävään Pohjoismaiden teknillisten yliopistojen mestaruusturnaukseen, joka pelataan Ruotsissa. Toimintamme vaatii pelaajilta melko suuria taloudellisia panostuksia juuri kyseisen turnauksen, mutta myös tavoitteena olevan sarjanousun takia. Pyrimme keräämään rahaa toimintaamme talkoilla sekä erilaisilla projekteilla.

 

Kauden 2014-2015 suurimmat varainhankintaprojektimme ovat kausijulkaisu sekä mainospaikkojen myynti pelipaitoihin. Pelipaita on näkyvin osa pelaajan asustetta ja pelipaitamainoksessa Yrityksenne tulee esille jokaisessa vierasottelussamme. Kausijulkaisussa kerrotaan Hiki-Hockeyn toiminnasta ja esitellään pelaajamme sekä yhteistyökumppanimme. Julkaisua tullaan jakamaan otteluissamme, Tampereen teknillisessä yliopistossa ja tapahtumissa, joissa Hiki-Hockey on mukana. Varainhankinnan tarkoituksena on mahdollistaa opiskelijoille jääkiekon harrastaminen vielä opiskeluaikanakin. Toivon, että näette toimintamme tukemisen arvoiseksi ja haluatte mainostaa Yritystänne meidän kautta.

 

Ystävällisin terveisin,

 

Teemu Vartiainen

Puheenjohtaja 2014-2015,

Hiki-Hockey